En aquesta edició, les exposicions han estat seleccionades sota el tema “Camins”, des de diferents òptiques i perspectives. Camins de vida, imaginaris, marcats o peripatètics; trajectòries físiques o emocionals… Ens embarquem en un viatge emocionant i ple de descobriments.

Uneix-te a nosaltres en aquest camí cap a la XI edició del Festival Revela’t.

Exposicions fotogràfiques

del 3 al 18 de juny del 2023

Slideshow
Mountain
Ramón Masats
Visit Spain
Snow
Manuel Outumuro
Orography of the Path
Snow
Mike Brodie
A Period Of Juvenile Prosperity
Snow
Barbara Bosworth
One Star and a Dark Voyage
Cortis&Sonderegger
Cortis & Sonderegger
Icons
Eleanor Antin
Eleanor Antin
100 boots
Jim Goldberg
Jim Goldberg
Darrel & Patricia: A Love Story

Activitats destacades

Inauguració i homenatge

Durant el Main Weekend, el divendres 9 de juny, té lloc la inauguració oficial, amb el lliurament del distintiu de Plata al fotògraf homenatjat, que aquest any serà l’insigne Ramón Masats.

Conferències

També durant el cap de setmana destacat, 10 i 11 de juny, hem preparat un programa de conferències gratuït amb ponents relacionats amb les exposicions d’aquesta edició.

Market fotogràfic

Fira, Market… Digues-li com vulguis, és l’oportunitat de trobar aquells productes analògics que no trobaràs en altres llocs: càmeres, rodets, còpies d’autor, fotollibres…

Visionado Revelat 2022<br />

Activitats públic familiar

El cap de setmana principal trobareu moltes activitats per fer en família i gratuïtes. Per a qualsevol edat, segur que et divertiràs i aprendràs algunes tècniques analògiques que no passen de moda.

Visionado Revelat 2022<br />

Photowalk Ricoh GR

Acompanyats de la mà del mestre Jota Barros podreu fer una ruta fotogràfica per Vilassar de Dalt, 3h30 d’immersió total per poder desenvolupar la vostra mirada de fotogràfxs de carrer.

Visionado Revelat 2022<br />

Workshop Branco Ottico

Aprèn a obtenir fotografies en paper negatiu i en el format que vulguis fins a obtenir una còpia final única en positiu de la mà d’aquest increïble grup italià de fotògrafs.

Visionado Revelat 2022<br />

Paella popular

Diumenge 11, al migdia, a la Plaça del Teatre i com sempre amb diferents opcions, també vegana. El colofó d’un cap de setmana ple de sorpreses, retrobaments i amistats.

Open Factory

Dissabte 10, després del tancament de les exposicions, a partir de les 21h, vine al pati de la fàbrica de cal Garbat i celebrem junts una nit de música i bon ambient. Festa assegurada!

Camiseta Revela'T 2023 Edicion Limitada2

Marxandatge

Entre altres articles, per aquest Revela’t 2023 hem produït una samarreta especial d’Edició Limitada amb la icònica foto de Mike Brodie. L’edició consta de només 100 samarretes úniques, no te’n quedis sense!

Residència de Creació

Durant el festival Revela’t 2023, 8 artistes internacionals i 2 tutores (Laura Aubrée i Valeira Mairanga) compartiran una setmana plena d’experiències i coneixements.

Visionado Revelat 2022

Visionat de portafolis

L’oportunitat de presentar el teu projecte a 9 experts: galeristes, comissaris, directors de festivals, crítics i editors. Tres hores rebent consells i comentaris constructius sobre la teva feina.

Visionado Revelat 2022

Fes-te amic

Sigues part activa del festival posant el teu granet de sorra perquè el festival tingui més múscul i pugui continuar amb la seva missió i, a més, ser-ho té molts avantatges, durant el festival i tot l’any.

Entrades

Si ja us heu decidit, us animem a adquirir la vostra entrada a les exposicions de forma anticipada, la resta, conferències, market i moltes activitats, són gratuïtes. Excepte paella i tallers.

D’aquesta manera també ens ajudes a disposar de fons de forma anticipada per a l’organització i té altres avantatges, ja que no hauràs de fer cues i participaràs en sorteigs diferents.

Planeja el teu viatge

vilassar de dalt revelat

Benvingut/da al Revela’t 2023!

Aquí trobaràs informació interessant de cara a plantejar el teu viatge al festival. Les claus per facilitar-te l’estada i ajudar-te a trobar allò que necessites perquè la teva experiència sigui fantàstica.

T’esperem del 3 al 18 de juny de 2023 a Vilassar de Dalt.

I especialment del 9 a l’11 de juny, durant el cap de setmana principal.

Zona de descàrrega

Als enllaços següents hi podràs descarregar arxius amb informació sobre el festival d’enguany.

Tens més preguntes? Contacta’ns a espaifotografic@gmail.com

Amb el suport de: