Revela’t 2015: A la tercera va la vençuda

2023 / 2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013

Let‘s be Positive, una frase que exemplificava el nostre optimisme, i amb una primera i segona tan fantàstiques, per a aquesta tercera edició havíem de superar-nos. I així ho vam fer. 

Vam organitzar 50 exposicions i per si fos poc, unes 50 micro exposicions que es van poder veure en els comerços de Vilassar. Una cosa que no oblidarem i que ens van quedar ganes de tornar a repetir!

També es va introduir com a novetat una secció on aficionats i professionals tinguessin l’ocasió de mostrar i vendre la seva obra, el que anomenem Market Fotogràfic.

També introduïm una altra novetat. La Distinció de Plata, amb la qual pretenem reconèixer i homenatjar a algun/a dels fotògrafs/es als que admirem. En aquesta primera ocasió va ser per Josep Maria Ribas Prous.

La imatge d’aquest any va ser una fotografia del nostre admirat Quinn Jacobson, que va estar amb nosaltres durant la primera edició.

Exposicions

Manel Armengol, Terrae. Manel Armengol, Viatge en Blau. Soren Berenguer, Barcelona Vertical. Joana Biarnés, Beatles 1965. Javier Broto, Tres pies y medio, 1141 m. Joan Buch, 4”x5”. Andreu Buenafuente, New Orleans. Paulo Casal, La Antàrtida, pinholes del fin del mundo. Estela de Castro, Fotógrafos. Expo col.lectiva de Català-Roca, Interferències.Peter Eleveld, When Analogue meets Digital.Andrei Farcasanu, Mis propios animales. Pere Formiguera,Amic i companys. Fotografías pinhole (91 fotógrafos), Obscura book. Fotolateras, Urban Tattoo. La ciudad te habla. Claudia Frontino, Realitats paralel·les en Red Scale. Leire Galarza, Sombras ambiguas. Gasteiz Atelier, Políptico. Zilvinas Glusinskas, Photograffiti. Sergio Grispello, L’amico Fritz. Jesús Joglar, Vilassar entre solsticios. Zaida Kersten, My White Desert. Alek Levasgani, Mujeres. Faustí Llucià, Intalación Senderos. London Photography Collective, Cianotipia más grande del mundo. Eva Lorente, Territoris en Prússia.  José Manuel Madrona, Myopia.José Manuel Magano i A.L.Lozano, Erotomania. Erin Mahoney, Another me. Conchi Martinez, Paisajes de mi memória. Alma Mejias, Socarrat. Patricio Michelin, Desert Landscapes. Lola Montserrat, Ànima 2.o. Insectari. Julián Ochoa, El tercer ojo. José Manuel Pedrajas, Torre Miranda. Toni Planells, Latas de luz y tiempo. Joan Porredon, Cardadores de lana. Lluc Queralt, Oscil·lant. Oscar Reina, 1.63. Kati Riquelme, La vejez de Narciso. Nacho Rivera, Slaves. Narcís Rovira y Pepe Buitrago, Holografia. La fotografía multidimensional. Serraclara (Col·lecció Joan Sala), Una mirada al Cabrils de 1890. Gladis Sevilla, Lumens. Silverheart, Moda en Colodión. Ana Tornel, Sarthe, metamorfosis de un valle. Carles Ventós, Urban Show. Blanca Viñas, En tierra de nadie. Maciej Lukasz Zapior, Una cita con el tiempo.

Programació

En aquest enllaç us podeu descarregar el programa de mà de l’edició 2015.

Amb el suport de: