Revela’t 2014: L’esperada segona edició

2023 / 2022 / 2021 / 2020 / 2019 / 2018 / 2017 / 2016 / 2015 / 2014 / 2013

Just després de celebrar la primera edició, vam començar a rebre correus felicitant-nos per la iniciativa i animant-nos a celebrar una segona edició. Molts d’aquests correus ens explicaven el que nosaltres ja intuíem, que hi havia molta gent que esperava un esdeveniment com aquest, que se sentien aïllats i que aquesta era una bona manera de conèixer-nos i apostar pel que ens agrada.

Ens agrada pensar que hem posat encara que sigui un petit gra de sorra per al nou boom de la fotografia analògica.

No hi ha cap mena de nostàlgia a reivindicar una forma de fer diferent, amb una filosofia i uns tempos que ens permeten tenir sensacions diferents.

Gràcies a la presència de molts fotògrafs que ja despuntaven vam tenir 20 exposicions i altres 30 micro-exposicions en comerços del municipi.

Vam tenir la visita sorpresa de molts grans fotògrafs i algun que un altre personatge mediàtic, el que ens va motivar per a una tercera edició que seria encara més potent.

Exposicions

En aquesta segona edició va córrer la veu i vam tenir moltes peticions per exposar treballs. Es van aprofitar espais com l’edifici on està l’actual biblioteca, que encara estava en construcció. I també vam tenir 30 exposicions més petites en comerços del municipi.

Andrei Farcasanu, Mindscapes. Berta Vicente, Retratos. Ca l’Isidret edicions (Aleix Plademunt, Roger Guaus y Juan Diego Valera), Movimientos del suelo. Colección Valid Foto BCN y Tagomago, Piezas selectas. Colectivo Hablando en Plata, Exposición Hablando en Plata III. Daniel SamannsPortraits (Wet Plate collodion). Daniel S. Àlvarez, Álbum. Ignasi López, Vacaciones Sport Places. Josep Maria Ribas Prous, En elogio al «Arte Povera fotográfico. Josep Guiolà, Foto- síntesis , abstracciones y expresiones. Lea Tyrallová, ´Ja – Ty – My – Oni´. Lola Montserrat, Zoo’z. Montse López,  ÍtacaPaola de Grenet, A dog’s life. Ramón Casanova & Jorge Egea LuminografíasRomán Yñán, Series Familiares. Salva López, Roig 26. Salvi Danés, Blackcelona. Xose Gago, un alquimista de la fotografía.

Microexposicions

Alek Levasgani Roser selecció de carns; Alek Levasgani Nuova perruqueria unisex; Sónsoles Martín Perruqueria Ca l’Alfaro; Rita Puig-Serra Foto-Optica; José M. Magano Finques Miralles; Alice Zaccaria Patric perruqueria masculina; Clara Cortés Piella estètica; Frederic Navarro Pastisseria Joan; Antonio Villar Electrodomèstics i Regals Imma Baylach; Claudia Cebrián Matilde Regals i Joies; Ivan Caponio Ma&Do; Luís Rabanal Pastisseria Maria Teresa; José Manuel Madrona Roba infantil i juvenil Chic’s; Oriol Mas Boutique Bianca; Aran Rodríguez Trendy Imatge perruqueria unisexDiego Pérez El Vestidor de l’Espe; Isabel Val Perfumeria L’Aromer; Las chicas de Talbot L’Artemisa; Paula Arbeola Merceria Nuri; José Manuel Madrona Llaminadures Dolçaina; Antoine Khidichian Peixateria Guinot; Lluís Rabanal Pastisseria Forn Can Cros; Dani Amorós Farmàcia de Dalt; Mario Bonardo Flors Pujol.

 

Programació

En aquest enllaç podeu descarregar-vos el programa de mà i el resum de les exposicions d’aquesta edició.

Tots els patrocinadors Amb el suport de: