Exposicions

del 18 de maig al 16 de juny de 2024

     
Cortis&Sonderegger
Sam Wright Pillar to Post
Snow
Quim Vives En: La Sociedad de la Nieve
Snow
Seunggu Kim Better Days
Snow
Richard Renaldi Touching Strangers
Mountain
Cristina De Middel Cartas al Director
Eleanor Antin
Arne Piepke Based on True Events
Jim Goldberg
Ignacio Coló Eduardo & Miguel

Activitats destacades

Visionado Revelat 2022

Homenatge Revela’t 2024

Durant el Main Weekend, el divendres 24 de maig, té lloc la inauguració oficial amb l’entrega del distintiu de Plata a la fotògrafa homenatjada de l’any, la nostra estimada Cristina de Middel.

Visionado Revelat 2022

Conferències

També durant el Main Weekend, 25 i 26 de maig, tenim un programa de conferències i presentacions gratuït, amb ponents relacionats amb exposicions i fotollibres d’aquesta edició.

Visionado Revelat 2022

Visites guiades expos

Els dissabtes i diumenges hi haurà visites guiades a exposicions per part de la nostra guia Nerea Arrojeria i el cap de setmana principal també podrem veure alguns dels autors en les seves exposicions.

Visionado Revelat 2022

Tallers fotogràfics

Aprofitarem la construcció d’un nou laboratori per a oferir diferents tallers durant els dies del festival, tant d’iniciació com més especialitzats i també alguns teòrics.

Market fotogràfic

Fira, Market… digues-ho com vulguis, és l’oportunitat de trobar aquells productes analògics que no trobaràs en altres llocs: càmeres, rodets, còpies d’autor, fotollibres…

Visionado Revelat 2022

Activitats familiars

El cap de setmana principal trobareu moltes activitats per a fer en família de manera gratuïta. Per a qualsevol edat, segur que et divertiràs i aprendràs tècniques analògiques que no passen de moda.

Visionado Revelat 2022

Visionat de portafolis

L’oportunitat de presentar el teu projecte a 9 experts/es: galeristes, comissaris/es, directors/es de festivals, crítics/ques i editors. Tres hores rebent consells i comentaris constructius sobre el teu treball.

Visionado Revelat 2022

Floral & Revela’t

Per primera vegada col·laborem amb el festival Floral que se celebra també durant el cap de setmana destacat, oferint una alternativa d’oci, cultura i música per als visitants del festival.

Visionado Revelat 2022

Visites patrimonials

Si ets acompanyant i l’analògic et sembla un rotllo, tens una opció per a conèixer de prop Vilassar, la seva història, patrimoni, gastronomia, etc, de la mà de Inedit Tours.

Visionado Revelat 2022<br />

Paella popular

Diumenge 26, al migdia, en la Plaça del Teatre i com sempre amb diferents opcions, també vegana. El colofó d’un cap de setmana ple de sorpreses, retrobaments i amistats.

Camiseta Revela'T 2023 Edicion Limitada2

Marxandatge

Entre altres articles, per a aquest Revela’t 2024 hem produït una samarreta especial amb la foto icònica del Sam Wright. No et quedis sense la teva!

Visionado Revelat 2022

Fes-te amic

Sigues part activa del festival posant el teu granet de sorra perquè el festival tingui més múscul i pugui continuar la seva missió i, a més, ser-ho té molts avantatges, durant el festival i tot l’any.

Premi Wonder Photo Shop 2023

Jesus Visauta

Guanyador del premi expositiu de Wonder Photo Shop

Visionat de Portafolis del Revela’t 2023

 

Un Buen Día

16 de Maig — 22 de Juny

Dilluns a dissabte, de 17:00h a 20:00h.

 

Wonder Photo Shop

C/Gran de Gràcia 1, Barcelona.

 

Instagram

Jesús Visauta @jvisab

Wonder Photo Shop @wonderphotoshop.es

Entrades

Si ja t’has decidit, t’animem a adquirir la teva entrada a les exposicions de forma anticipada, la resta, conferències, market i moltes activitats, són gratuïtes. Excepte paella i tallers.

D’aquesta manera també ens ajudes a disposar de fons de forma anticipada per a l’organització i té altres avantatges, ja que no hauràs de fer cues i participaràs en diferents sortejos.

La gent de Vilassar entrades gratis entre setmana.

Planeja el teu viatge

vilassar de dalt revelat

Benvingut/da al Revela’t 2024!

Aquí trobaràs informació interessant de cara a plantejar el teu viatge al festival. Les claus per a facilitar-te l’estada i ajudar-te a trobar el que necessites perquè la teva experiència sigui fantàstica.

T’esperem del 18 de maig al 16 de juny de 2024 a Vilassar de Dalt.

I en especial del 24 al 26 de maig, durant el cap de setmana principal, i si vols prolongar la teva estada, pots fer-ho durant 10 dies seguits amb activitats del 18 al 27 de maig.

Zona de descàrrega

En los enlaces siguientes podrás descargar archivos con información sobre el festival de este año.

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres en espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: