Market fotogràfic

Dissabte 10 i diumenge 11 de juny

El Market del Revela’t s’ha convertit en una cita imprescindible en el panorama fotogràfic actual, especialment per als amants de l’anàleg.

Tindrà lloc, com en aquestes passades edicions, a la plaça de la Vila, en el nucli central del municipi, que coincideix amb el recorregut de les exposicions i, per tant, estarà molt concorregut.

Aquest any reunirà 19 carpes de marques, fabricants i venedors de material fotogràfic, també hi haurà una part dedicada al Fotollibre amb 16 editorials, autoeditors i venedors de fotollibres i fanzines. I com sempre, una altra part dedicada a venedors d’obra fotogràfica personal, en aquest cas totalment analògica, i una altra part dedicada a l’Handmade, objectes elaborats a partir de material analògic.

Si tens un producte per vendre, una marca per promocionar, o algun material fotogràfic per mostrar i t’interessa fer-ho a la nostra Fira Comercial, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu hello@revelatfestival.com i t’informarem de com fer-ho.

 

El horari del market serà de 10h a 21h ininterrumpudament.

Fira comercial

A la fira comercial trobaràs les millors botigues de producte fotogràfic, referents en la indústria fotogràfica analògica en l’àmbit europeu. Vine i enamora’t de la teva nova càmera, troba aquells accessoris que feia temps que buscaves, omple les teves butxaques amb carrets a preus assequibles i descobreix rareses que ni tan sols sabies que existien!

Fira fotollibre

L’any passat ens vam estrenar amb un dia únicament dedicat al format del fotollibre, el Photobook Day de la mà de Mireia Alises, fundadora i editora de Photo Art Books. Després de l’èxit d’aquesta jornada, l’hem incorporada al nostre Main Weekend. Vine i descobreix autopublicants, editorials i presentacions de fotollibres que no et deixaran indiferent!

Obra fotogràfica pròpia / Handmade

Com cada any, també hi ha lloc perquè autors que treballen únicament en analògic i seleccionats prèviament, puguin vendre la seva obra fotogràfica directament a les persones interessades. Una bona ocasió per començar o per augmentar la teva col·lecció de fotografia.

També rebem propostes interessants d’artistes que basen la seva obra en la creació de productes relacionats amb la fotografia: aquí trobaràs totebags estampades amb cianotípies, corretges veganes per a les teves càmeres, collages, prints i altres obres d’autor per decorar el teu espai preferit… i molt més!

Plànol Plaça de la Vila

Commercial

1 Foto R3, 2 Antique Cameras, 3 Visual Korner, 4 Amigou Lab, 5 Ran-el Cabrera, 6 36 instants, 7 Fotocarrete, 8 Toby Whitfeld, 9 Pasquier Michele, 10 Fotosaurio, 11 Sales de Plata + Ropa tendida, 12 Carmencita FotoLab, 13/14 Wonder Photo Shop, 15 Enric Vilella, 16 Rainworld Archive, 17 Sagrada Película, 18 Cameras et Voilà

Photobooks

Artèria, Can Grapes, Umedo Colectivo, Ediciones Posibles, Editorial Blume, La Mirada Creadora, Xavi Carrión i Jaume Parera, Valentina Lovera.

Analogic creations & Handmade

La conformista, Carmen Meza, Viktor Kostenko, Roberto Ruiz de Zafra, Piano Piano fotografia (Verònica Menichini), Francisca Parada Burgos, Blu Tròpik, IEFC.

¿Tienes más preguntas? Contáctanos en espaifotografic@gmail.com

Amb el suport de: