Marxandatge 

Samarreta Limited Edition

Enguany, la imatge mítica de Mike Brodie que protagonitza aquesta edició estarà també present en la nostra samarreta Limited Edition.

Serà una tirada única de 100 samarretes amb un disseny imprès en serigrafia i impressió digital sobre cotó Gildan Ultra. Un sol model en blanc amb talles de la M a la XXL.

Accedeix a la prevenda per 25 € a través d’aquest enllaç de PayPal i tria com rebre la teva samarreta. Te la podem enviar al teu domicili o pots venir a recollir-la en el punt marxandatge de la Fàbrica Calç Garbat durant el festival, del 3 al 18 de juny a Vilassar de Dalt.


PRECIO
TALLAS
Samarreta Revela’t 2023

Com tots els anys, el festival té samarreta de l’edició! El disseny està realitzat per Estudi Feijoo, partint de la imatge de Mike Brodie que més haureu vist en aquest 11é Festival Revela’t. Què us sembla?

El model és en negre amb serigrafia a mà per Suburbia (Barcelona), tenen una qualitat única! Les talles són de la M a la XXL, tallatge gran i ample.

Pots adquirir-la per 15 € en prevenda amb el següent enllaç de PayPal o en el punt merchandisign de la Fàbrica Calç Garbat durant el festival, del 3 al 18 de juny.


PRECIO
TALLAS
Totebag

En aquesta edició també tindrem totebags amb el disseny de les samarretes de l’edició!

Les totebags estan serigrafiades a mà per Suburbia (Barcelona) en els colors negre i marró.

Podràs adquirir la teva per 10 € en prevenda amb el següent enllaç de PayPal o en el punt merchandising de la Fàbrica Cal Garbat durant el festival, del 3 al 18 de juny.


PRECIO
COLOR
Vols diverses peces? Contacta’ns a espaifotografic@gmail.com