Marxandatge 

Samarreta Limited Edition

Enguany, la imatge mítica de Mike Brodie que protagonitza aquesta edició estarà també present en la nostra samarreta Limited Edition.

Serà una tirada única de 100 samarretes amb un disseny imprès en serigrafia i impressió digital sobre cotó Gildan Ultra. Un sol model en blanc amb talles de la M a la XXL.

Accedeix a la venda per 25 € a través d’aquest enllaç de PayPal.

*Enviament gratuït a Espanya fins el 17 de juliol (inclusive)


TALLAS
Envío Nacional (España) GRATISSamarreta Revela’t 2023

Com tots els anys, el festival té samarreta de l’edició! El disseny està realitzat per Estudi Feijoo, partint de la imatge de Mike Brodie que més haureu vist en aquest 11è Festival Revela’t. Què us sembla?

El model és en negre amb serigrafia a mà per Suburbia (Barcelona), tenen una qualitat única! Les talles són de la M a la XXL, tallatge gran i ample.

Pots adquirir-la per 15 € en prevenda amb el següent enllaç de PayPal o en el punt merchandisign de la Fàbrica Calç Garbat durant el festival, del 3 al 18 de juny.TALLAS

ENTREGATotebag

En aquesta edició també tindrem totebags amb el disseny de les samarretes de l’edició!

Les totebags estan serigrafiades a mà per Suburbia (Barcelona) en els colors negre i marró.

Podràs adquirir la teva per 10 € en prevenda amb el següent enllaç de PayPal o en el punt merchandising de la Fàbrica Cal Garbat durant el festival, del 3 al 18 de juny.


PRECIO
COLOR
Caixa postals

En aquesta edició també hem preparat una caixa de postals amb les fotografies seleccionades dels 22 autors exposats.

Les postals tenen un format 10x15cm i estan impreses amb una qualitat increïble! El conjunt es guarda dins d’una caixa negra per a recordar el millor festival de fotografia analògica.

Podràs adquirir la teva per 15 € en el següent link de PayPal per a envio a domicili o en el punt marxandatge de la Fàbrica Cal Garbat durant el festival, del 3 al 18 de juny.


PRECIO
TALLAS
Vols diverses peces? Contacta’ns a espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: