Inauguració i homenatge a Cristina de Middel

Com sempre, durant el segon cap de setmana, del 24 al 26 de maig, és quan tenen lloc la majoria d’activitats i es concentren la majoria d’artistes que participen en el festival Revela’t.

També aprofitem el divendres de benvinguda per a fer lliurament del nostre Pin de Plata a l’artista homenatjada en l’edició.

En aquesta dotzena edició del Revela’t, tenim l’honor de fer-lo a la gran Cristina de Middel, en el que serà l’arrencada d’un gran cap de setmana.

També comptarem amb la presència de Rafa Doctor i Marta Nin, que prèviament ens faran una aproximació a la seva obra i al costat d’ella ens explicaran la seva exposició, que podrà veure’s a la Sala de l’Estrella, “Cartas al director

Després ens espera una cervesa en la plaça del Teatre, gràcies a Estrella Damm i com no, farem aquests retrobaments que esperem any rere any, abraçades, xerrades, brindis i records.

T’esperem!

Cristina de Middel és una fotògrafa documental i artista espanyola que resideix i treballa entre el Brasil, Mèxic i Espanya. Inicialment, va exercir com a fotoperiodista per a diversos periòdics espanyols i ONGs abans de decidir-se per una pràctica més artística i personal.

Va ser guardonada amb el Premi Nacional de Fotografia en 2017 i la seva notable trajectòria la va portar a ser nomenada presidenta de l’Agència Magnum en 2022.

CristinaDeMiddel©nanigutierrez_02

© @nanigutierrez_photo

Horari i ubicació 

Entrada lliure

Teatre la Massa

Divendres 24 de maig de 2023

de 19h a 21h

Cervesa, música i bona companyia en la plaça del Teatre

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres en espaifotografic@gmail.com

Amb el suport de: