Festival Revela’t 2024

El 2024 tornem a les dates primigènies del festival, de mitjan maig a mitjan juny.

I com cada any amb alguna novetat, per canviar una mica no?

Aquest any, el Main Weekend (el cap de setmana destacat) també ha canviat i serà Main Weeeeeek, tota una setmana especial i plena d’activitats, perquè puguis quedar-t’hi uns dies, impregnant-te de l’esperit del festival.

Obrirem de divendres a dilluns les exposicions (és a dir, tancat dimarts, dimecres i dijous) menys la setmana Main Week (del 20 al 26 de maig) que obrirà cada dia.

Ja podeu anar preparant les vostres vacances analògiques Rt24

 

 

 

Identity

Referències i perspectives

En aquesta XII edició del festival de fotografia analògica contemporània Revela’t el tema escollit es:

“Identity” (Identitat) un tema ampli que pot simplificar-se o entendre’s com el conjunt de trets que caracteritzen a un individu o col·lectiu en relació amb els altres.

Deixem enrere les limitacions imposades per rols i expectatives socials del passat. Avui en dia, la identitat s’obre pas a través d’una multiplicitat de prismes: gènere, cultura, societat, intimitat i tecnologia s’entrellacen per crear retrats polifònics i complexos de qui som. La identitat no és estàtica; és un procés en constant canvi i reinvenció.

Et convidem a observar, explorar i representar la identitat des dels més variats punts de vista. La identitat com un llenç en evolució, un mosaic de rostres i experiències que s’entrellacen, divergeixen i convergeixen. Una celebració de la diversitat i una afirmació de l’universal que ens connecta. El nostre objectiu es ampliar aquesta idea i representar-la des de perspectives actualitzades.

Acompanya’ns en aquest camí al Revela’t 2024

 

 

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres a espaifotografic@gmail.com
Tots els patrocinadors Amb el suport de: