Revela’T és un festival fotogràfic internacional que s’ha convertit en punt de trobada pels amants de la fotografia i en especial pels apassionats de la fotografia analògica.

En una era en què domina la tecnologia digital, Revela-T advoca pels procediments fotogràfics que requereixen una mirada i un tempo més reposats, així com per compartir experiències, coneixements, i establir contacte i sinergies amb altres persones, institucions i projectes .

Odysseys

El tema de la sisena edició del festival ens remet al poema d’Homer (Ulisses) que relata les aventures d’Odisseu en el seu viatge des de la conquerida Troia fins a la seva tornada a casa, Ítaca. La paraula «Odissea» ha passat a significar en el llenguatge universal “viatge ple d’aventures”. Un viatge, on el destí final deixa de ser l’objectiu principal i es converteix en el propi viatge, un camí que ens enriqueix i ens transforma, de tal manera que mai serem iguals que quan va començar.

Al Revela-T experimentarem, veurem i debatrem sobre fotografia però sobretot la viurem i sentirem. Tot un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, llocs d’exhibició i venda; comptarem amb figures rellevants a nivell nacional i internacional … i moltes altres sorpreses!

Revela-T vol reunir als somiadors, als inconformistes, intrèpids, incansables, als que no tenen por de provar i explorar camins diferents als habituals.

Us hi esperem.

Exposicions obertes els caps de setmana i entre setmana sota cita prèvia