Lithprinting

Taller amb Oliver Pera

Dijous 23 de maig

Practicaràs àmpliament i aprofundiràs en la teoria necessària durant el procés. Exploraràs el captivador món de la impressió litogràfica, experimentant amb diferents papers i dissolucions de revelador.

Descobriràs els factors que afecten al contrast i al color de les teves impressions, la qual cosa et permetrà dirigir el teu camí. “El desenvolupament infecciós” és inherent a la impressió litogràfica, i una vegada que la proves, el seu encant és contagiós.

Així que, prepara’t per a contagiar-te!

Oliver Pera

En representació de “Entwicklungsprozess e. V.” i @studio95nbg

Oliver ha treballat més de 15 anys com a instructor en una cambra fosca pública a Nuremberg, Alemanya. Amb alguns amics acaba de crear una organització sense ànim de lucre (“Entwicklungsprozess e. V.”) i una cambra fosca (the @studio95nbg) per oferir un espai de col·laboració fotogràfica per a treballar, aprendre i créixer.

És un professional amb més de 10 anys d’experiència en la impressió litogràfica. Va aprendre els fonaments amb Wolfgang Moersch en 2012. Oliver viu i treballa a Nuremberg, Alemanya. A part de la fotografia, ha treballat durant més de 25 anys en IT (information technology).

Fotografia © Valentin Havenstein-Schilling

Requisits

Porta una selecció de negatius en blanc i negre, idealment alguns amb una densitat de baixa a normal que es beneficiarien d’un reforç, mantenint les altes llums i empenyent les ombres cap a la foscor.

Porta una selecció de negatius perquè puguem triar entre els fàcils i els no tan fàcils i veure com surten.

Si vols emportar-te les seves impressions humides, et demanem que portis algun tipus de suport segur per a les seves impressions humides.

Informació del taller

Idioma: Anglès

Fàbrica cal Garbat. Carrer Balears, 12, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona.

Dijous 23 de maig 10 a 14h i de 16 a 19h*

El preu és de 60€ 

Disponible en Pack LithPrinting + CO Fascination.  Adquireix-ho a l’hora de pagar.

Places limitades per a 6 persones.

Paper i químics inclosos.

*Dinar no inclòs.

 

Apunta’t ara

Condicions de cancel·lació

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: