Introducció al Laboratori Fotogràfic (I i II)

Tallers amb Salvador Alsina i Santos Montes

Dilluns 20 i dimarts 21, dimecres 22 i dijous 23 de maig

Si tens interès a donar el primer pas en la fotografia analògica, has tingut sempre curiositat per ella o vols refrescar coneixements del que vas fer fa anys, hem preparat dos tallers que et poden interessar.

Veurem el procés de la captació, el revelat negatiu, fins a l’etapa final, el positivat en paper i per descomptat, la copia(es) que realitzeu us les podreu portar a casa. 

La diferència fonamental entre els dos, són els dies en els quals es duen a terme i la temàtica. La durada és de dos dies cada taller, el primer, el dilluns i dimarts 20 i 21 de maig i el segon, el dimecres i dijous 22 i 23 de maig.

El primer, liderat per Salvador Alsina, que durant molts anys ha ensenyat tècniques de laboratori, estarà orientat cap al retrat.

Treballarem amb diferents càmeres i formats i ens farem diferents retrats en un estudi improvisat o en exterior i farem tot el procés fins a obtenir una còpia amb el vostre retrat. 

El segon a càrrec de Santos Montes, un gran fotògraf que va decidir establir-se a Vilassar de Dalt i que participa activament en el festival. Amb ell sortirem de la fàbrica i abordarem el tema del paisatge en un sentit molt ampli, posteriorment la feina en el laboratori fins a la còpia final.

Taller amb Salvador Alsina

Idioma: Català

Fàbrica cal Garbat. Carrer Balears, 12, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona.

Dilluns 20 de maig de 10 a 14h i dimarts 21 de maig de 10 a 14h

Taller Gratuït.  25€ de material

 

Taller amb Santos Montes

Idioma: Castellà

Fàbrica cal Garbat. Carrer Balears, 12, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona.

Dimecres 22 de maig de 10 a 14 h i dijous 23 de maig de 10 a 14 h

Taller Gratuït.  25€ de material

 

Condicions de cancel·lació

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: