Serbest Salih

Sirkhane DARKROOM

“Sirkhane DARKROOM” és un impactant projecte fotogràfic que va més enllà de l’objectiu, servint de catalitzador per a un canvi positiu. Centrat en la impartició de tallers de fotografia analògica, aquesta iniciativa s’adreça tant als nens locals com als refugiats, proporcionant-los una sortida creativa mentre aborda qüestions socials essencials.

El projecte aprofundeix en temes crucials com els drets dels nens, l’assetjament i la igualtat de gènere, utilitzant la fotografia com una potent eina d’expressió i conscienciació.

El que distingeix a “Sirkhane DARKROOM” és el seu compromís en involucrar activament els nens en cada pas del projecte. En permetre’ls participar en tot el procés, des de la captura d’imatges fins a la presentació de les seves perspectives al món, el projecte no només imparteix habilitats valuoses, sinó que també amplifica les veus de les generacions més joves.

“Sirkhane DARKROOM” emergeix com un far d’empoderament, utilitzant la fotografia per establir ponts entre comunitats i fomentar una comprensió més profunda de les diverses narratives que aquests nens porten a la llum.

Blanca Berlin

Serbest Salih (Kobani, Siria)

És un destacat artista fotogràfic i director de Sirkhane DARKROOM. Llicenciat en fotografia per la Universitat d’Alep el 2012, Salih ha realitzat importants contribucions al món de l’art.

El seu talent va ser reconegut quan va ser nomenat Home de l’Any per la revista GQ Middle East, un testimoni de la seva impactant presència en aquest camp. Més enllà dels elogis, Salih es dedica a fomentar la creativitat en les ments joves.

Com a director de Sirkhane DARKROOM, dirigeix un projecte de fotografia analògica per a nens situats a prop de la frontera turco-síria. A través d’aquesta iniciativa, Salih no només captura l’essència del mitjà, sinó que empodera la pròxima generació amb el poder transformador de l’expressió artística.

El seu compromís tant amb l’art com amb la comunitat serveix d’exemple inspirador en l’àmbit de la fotografia i les iniciatives humanitàries.

Amb la col·laboració de

 

Tots els patrocinadors Amb el suport de: