Sam Wright

Pillar to Post

Aquest treball se centra en les vibrants i resilients comunitats viatgeres i gitanes al Regne Unit i Irlanda.

Durant dos anys, Sam s’ha submergit en aquest món, viatjant a fires de cavalls, realitzant entrevistes, fent investigacions, coneixent persones interessants i documentant les seves experiències a través de la fotografia i el cinema.

La tergiversació pels mitjans de comunicació ha sigut perjudicial per a aquestes comunitats. Sam ha buscat contrarestar-ho amb una representació honesta, desafiament les idees equivocades i mostrant la seva passió i resistència.

A mesura que els reptes creixents amenacen les comunitats viatgeres i gitanes, Sam creu que és hora d’un canvi positiu en les actituds, i espera que aquest projecte contribueixi a aquest canvi.

Va ser atret per persones increïbles, pels profunds valors familiars i per les connexions profundes amb la tradició.

Tot i que podria seguir disparant indefinidament i seguir aprenent, està orgullós del que ha capturat fins ara i està llest per mostrar i publicar aquest projecte amb Gost books.

Guanyador del primer premi de l’edició de l’Open Call de 2024.​

Blanca Berlin

Sam Wright (Sheffield, Regne Unit.)

Va trobar la seva passió per la fotografia mentre capturava concerts de punk D.I.Y. en soterranis de pubs al voltant de la seva ciutat natal. El seu enfocament en la fotografia consisteix a narrar històries, forjar connexions tant amb persones com amb llocs, i descobrir la bellesa en la vida quotidiana.

El seu objectiu és retratar les persones de manera genuïna i verídica, creant fotografies i pel·lícules que puguin capturar un moment en el temps ple d’emoció i sentiment.

Documenta les seves experiències de manera reflexiva, estilitzada, vibrant i tangible, ja sigui per a projectes personals, característiques editorials o treballs d’encàrrec. La seva fotografia sempre gira entorn de capturar una llum bonica, ja sigui natural o elaborada.

El treball de Sam ha rebut reconeixement de prestigiosos premis i galeries com The NPG, D&AD Awards, Lürzer’s Archive, Creative Review, Its Nice That, Palm Studios i The AOP Awards.

Presentat per:

Tots els patrocinadors Amb el suport de: