Quim Vives

En: La Sociedad de la Nieve

“En: La Sociedad de la Nieve” és un projecte editorial que reflexiona, de forma personal i a través de la imatge, sobre el rodatge cinematogràfic de La Sociedad de la Nieve, pel·lícula dirigida per Juan Antonio Bayona i inspirada en el llibre homònim de Pablo Vierci, el qual narra l’accident del vol 571 de la força aèria uruguaia que va tenir lloc el 13 d’octubre de 1972. La pel·lícula fou produida per Belén Atienza, Sandra Hermida i Juan Antonio Bayona per la plataforma audiovisual Netflix.

En: La Sociedad de la Nieve” escapa de la deficinió i desafia les categories. Es tracta d’un llibre d’una pel·lícula? Una reconstrucció? Una deconstrucció? Una alegoria de la fragilitat de la veritat i de lamemòria? Un post-documental? Un acte de redempció històrica o catarsi, un treball de ficció o una història detectivesca?

En una era on no hi ha maneres fixes de representar la realitat o conèixer el passat, “En: La Sociedad de la Nieve” atravessa el seu propi camí a través de la confusió per representar un suculent repte a l’espectador.

– David Campany –

Blanca Berlin

Quim Vives (Barcelona) 

És un fotògraf de set en rodatges cinematogràfics des de l’any 2008, on ha participat aproximadament en 70 pel·lícules.

És membre de la Society of Motion Picture Still Photographers.

Amb el suport de: