Photo Art Books

Un camino, una historia

Cal Garbat, s5

En aquesta exposició ens centrem en posar en valor el panorama de l’autoedició, així com el sector editorial nacional, convidant als assistents a gaudir de l’obra de vint fotògrafs i fotògrafes, a través dels seus llibres sota el lema del festival Camins.

La vida és un viatge que ens porta per diferents camins, plens d’encerts i d’errors, que ens porten a assaborir l’anhelada felicitat o sentir la més profunda de les tristeses. Un viatge que ve condicionat pel lloc i el moment en el qual neixem o per les circumstàncies que es van donant al llarg del trajecte. Camins que ens connecten amb el paisatge i la natura més salvatge; camins que ens connecten amb el passat i amaguen històries silenciades; camins de superació davant una pèrdua o una ruptura amorosa; camins d’autoconeixement i maduresa; camins d’acceptació, adaptació i reconstrucció; camins que mostren altres realitats i anhelen una vida millor; camins que ens porten a la perdició; o camins que ens porten a qüestionar els propis límits de la narrativa visual.

Aturar-se a tocar les imatges i seguir la seqüència proposada en cadascun d’aquests llibres és com emprendre un viatge, perquè ens ofereix l’oportunitat d’aprendre les diferents formes de llegir els projectes fotogràfics que han vist la llum gràcies a l’esforç i la visió dels seus autors: Eduardo Nave, Yann Gross i Arguiñe Escandón, Tono Arias, Mendia Echeverria, Alan Sallas, Carlos Alba, Manuel Naranjo Martell, Flavia Schuster, Leafhopper, Julieta Averbuj, Javier Bejarano, David García, Paula Tudela, Alejandro Dueñas, Teresa Uzeda, Antoine Seiter i Marc Faysse, Freya Nayade, Leif Sandberg, Anna Izquierdo Gilabert i Xavier Aldekoa, Agus Morales, Clara Roig, Pau Coll, Toni Arnau i Edu Ponces.

Photo Art Books és una plataforma especialitzada en fotolibros, en la difusió de llibres publicats a nivell nacional i internacional, dedicant especial atenció a les autoedicions d’àmbit nacional, amb l’objectiu de visibilitzar l’obra de fotògrafs i fotògrafes espanyols. Un projecte creat i dirigit per Mireia Alises, fotògrafa, documentalista i gestora de continguts digitals.

Exposició comisariada per Mireia Alises i organitzada per Photo Art Books.

Tots els patrocinadors Amb el suport de: