Jenni Haili

Songs of Wit and Wisdom
Cal Garbat, S3

“Songs of Wit and Wisdom” extreu la seva temàtica de les mitologies de diversos pobles.

El més enllà té la seva pròpia topografia, els déus viuen a les muntanyes, els follets en el bosc o en les aigües. De fet, tots els grans esdeveniments i actors mítics tenen un lloc en la naturalesa.

El sentit comú del mite és una ficció falsa, un malentès col·lectiu. Igual que un mite, una fotografia també pot contar una història que no és del tot certa.

La sèrie reflexiona sobre la interacció entre la humana i la naturalesa.

Les imatges de la sèrie s’han realitzat a partir del procés de finals del segle XIX del Col·lodió humit (com a ferrotip).

Blanca Berlin

Jenni Haili (1980, Finlàndia) és una artista visual llicenciada en Belles arts per l’Escola d’Art i Disseny de la Universitat d’Aalto.

Treballa amb multitud de tècniques, principalment amb la fotografia. En els últims anys, la seva àrea d’interès han estat els primers passos de la fotografia a través de l’estètica, els temes i els processos. Un tema recurrent en la seva obra és el joc de mostrar i amagar.

Les obres d’Haili s’han exposat en diverses mostres individuals i col·lectives, tant a Finlàndia com a l’estranger.

A més de la seva pràctica artística, treballa com a professora de fotografia a l’Academy of Fine Arts of the Helsinki University of Art, la Finnish Darkroom Association, y el Finnish Museum of Photography.

jennihaili.com

@jennihaili

Tots els patrocinadors Amb el suport de: