Inauguració i homenatge a…

Ramón Masats

Com sempre, durant el cap de setmana principal (el segon) és quan tenen lloc la majoria d’activitats i quan es concentren la majoria d’artistes que participen en el festival Revela’t.
 
També aprofitem el divendres de benvinguda per fer entrega del nostre Pin de Plata a una persona que hagi dedicat la seva vida a la fotografia i que ho hagi fet majoritàriament en analògic (fins ara ho hem pogut fer així, més endavant, ja veurem).
 
En aquesta onzena edició del Revela’t, tindrem l’honor d’homenatjar el gran Ramón Masats, que serà l’arrencada d’un gran cap de setmana. No sabem encara si serà possible comptar amb la seva presència en viu, i en aquest cas intentarem contactar-hi per videoconferència.
 
En tot cas, sí que comptarem amb Chema Conesa, el comissari de la magnífica exposició que es pot veure a la Sala de l’Estrella, Made in Spain, i amb Sonia Masats, la filla de l’homenatjat i qui segurament ens podrà aportar més de la gran figura del seu pare.
 
Prèviament, tindrem la conferència d’un dels grans fotògrafs de moda espanyols, Manuel Outumuro en què podrem veure el seu procés, els seus treballs i conversar-hi, tot un luxe per a nosaltres poder-lo tenir en aquesta edició.
 
També tindrem temps de donar els premis del visionat de portafolis on segur descobrirem noves mirades i projectes que despuntaran.
 
Després ens espera una cervesa a la plaça del Teatre, gràcies a Estrella Damm i com no, farem aquests retrobaments que esperem any rere any, abraçades, xerrades, brindis i records.
 
T’esperem!

© Óscar Masats. Retrat de Ramón Masats. Cortesía Galería Blanca Berlín

Horari i localització

Entrada lliure

Divendres 9 de juny de 2023

  • Manuel Outumuro en conversa amb Imma Cortés de 18:30h a 19:30h
  • Sonia Masats i Chema Conesa de 19:30h a 20:15h
  • Lliurament de premis del Visionat de Portafolis de 20:15 a 20:30h
  • Cervesa, música i bona companyia a la plaça del Teatre

    Tens més preguntes? Contacta’ns a espaifotografic@gmail.com

    Tots els patrocinadors Amb el suport de: