Ignacio Coló

Eduardo & Miguel

Eduardo i Miguel Portnoy són dos bessons de Buenos Aires, Argentina. Viuen junts, no s’han separat des que van néixer, i avui estan completament sols en aquest món.

Amb el temps, la seva família va morir. No tenen amics propers. Ho fan tot sols, però mai estan sols, perquè es tenen l’un a l’altre.

L’única ajuda que tenen és la comunitat jueva, que els ofereix feina, els ajuda materialment i també emocionalment. Però, en última instància, el seu principal suport és l’amor que es tenen mútuament i aquesta simbiosi tan típica dels bessons. Tots dos són el seu únic refugi, construït sobre l’amor, la solitud i la vulnerabilitat.

Blanca Berlin

Ignacio Coló (Buenos Aires, Argentina)

Va viure a París, on es va especialitzar en Història de la Fotografia a la Universitat de la Sorbona. En tornar a Buenos Aires, va completar estudis de fotografia a la Escuela Argentina de Fotografía (EAF) i va estudiar Cinematografia a SICA, el sindicat de professionals del cinema.

Va publicar el llibre Eduardo & Miguel, coeditat per RM, Phree i Ediciones Posibles. La sèrie Eduardo & Miguel va ser reconeguda amb el Star Photobook Dummy Award, una iniciativa de la Photographic Social Vision Foundation, i el llibre va ser destacat com un dels millors llibres de fotografia del 2022 per la revista TIME. També va ser reconegut en premis com PoyLatam, el Burn Emerging Photographer Fund i el ICP/GOST First Photo Book Award, entre d’altres.

Actualment, Ignacio Coló és el director d’Estudio TOMA, una agència de comunicacions visuals i digitals. Va treballar com a fotògraf sènior i editor de fotos a La Nación, un important diari argentí. Les seves fotografies es publiquen regularment als mitjans i han estat exposades en mostres individuals i col·lectives.

Amb la col·laboració de

Tots els patrocinadors Amb el suport de: