Floral Festival & Revela’t

24, 25 i 26 de maig

Enguany tenim el plaer de col·laborar amb el Festival Floral en la seva tercera edició, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de maig a diversos espais patrimonials de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar i es consolida amb dues grans artistes de ressò internacional, Maro i Christina Rosenvinge, com a caps de cartell.

Dirigit per Judit Neddermann i Martí Sancliment, el Floral és un festival de música i arts híbrides amb perspectiva de gènere que compta amb una programació formada íntegrament per dones i que dona cabuda a propostes d’artistes tant emergents com de reconeguda trajectòria.

Christina Rosenvinge, considerada com un dels principals referents de cançó d’autor hispanoamericana, actuarà divendres 24 de maig a la Torre d’en Nadal de Vilassar de Mar. La cantant madrilenya farà un concert especial i íntim amb motiu del seu 60è aniversari on repassarà els seus trenta-cinc anys sobre els escenaris.

La reconeguda cantautora portuguesa MARO oferirà dins el Floral l’únic concert de la temporada a Catalunya i ho farà el dissabte 25 de maig al Parc de Can Rafart. MARO debutarà al Floral presentant el seu últim treball discogràfic Hortelâ, un disc que defineix el creixement i el fet de mirar cap endins.

Aquestes són les activitats en què col·laborem i que per tant son gratuïtes amb l’entrada al festival

Diumenge 19, 13:00 / 14:00 h Vermouth musical DJ Angela Blackurn al pati de cal Garbat

Dissabte 25  18h Performance Dansa amb Ariadna Peya

Dissabte 25 a les 23:30h Projecció Revela’T i festa amb DJ Fricandones

Tot just acabar el concert de Maro.

Podeu trobar tota la programació al web del Festival Floral

I des d’aquí podeu comprar una entrada combinada per no perdre-us res de tots dos festivals

Entrades

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres espaifotografic@gmail.com
Tots els patrocinadors Amb el suport de: