Barbara Bosworth

One Star and a Dark Voyage
Sala la Massa

Aquesta és la història d’una pèrdua i el viatge de retorn a casa.

“One Star and a Dark Voyage” va començar com una manera de pensar sobre la vida, la mort, els llaços amb la naturalesa i la nostra total dependència de la terra. Després de la mort d’algú pròxim a mi, vaig buscar la llum en aquesta foscor. Les imatges es van tornar borroses amb l’exquisida fragilitat de la vida.

El visceral i l’eteri, el bell i el terrible, el pes i la llum; tots interconnectats, tots entreteixits.

Un viatge per a viure on les vores del cel i la terra es difuminen.

Sempre buscant la meva casa.

Blanca Berlin

Barbara Bosworth (1952, Estats Units) és una fotògrafa que crea imatges en gran format, les quals expliquen tant les relacions evidents com les subtils entre els éssers humans i el món natural. Des de la narració dels esforços de caçadors i anelladors d’ocells fins a l’evocació dels canvis estacionals que transformen muntanyes i prats, l’atenció carinyosa de Bosworth cap al seu entorn produeix imatges que conviden els espectadors a examinar-les detalladament.

Bosworth va créixer en Novelty, Ohio. Actualment viu a Massachusetts, on és professora emèrita de fotografia al Massachusetts College of Art andDesign de Boston. Durant la seva llarga carrera, Bosworth ha fotografiat tant en blanc i negre com en color. Les seves imatges individuals mostren una generosa atenció als petits detalls, mentre que els seus tríptics a gran escala revelen una consciència panoràmica, que permet als espectadors albirar les relacions entre fotogrames en un ampli camp. Si bé tots els projectes de Bosworth recorden als espectadors no sols que li donem forma a la resta de la naturalesa, sinó que ella també ens dona forma a nosaltres.

barbarabosworth.com

@barbarabosworthstudio

Amb la col·laboració de Fujifilm

Tots els patrocinadors Amb el suport de: