Curtis Hughes

Modern Love

“Modern Love” explora meticulosament l’evolució de les dinàmiques de l’amor al nostre món contemporani, liderat per la tecnologia i el sempre canviant panorama social. A través de la seva pròpia experiència en cites en línia, el fotògraf britànic de retrats captura la juxtaposició entre la intimitat virtual i la no virtual, entre les parelles presentades en aquesta sèrie i les plataformes de cites digitals on van florir les seves relacions. El projecte il·lustra amb tendresa com les aplicacions de cites han dessenvolupat un paper fonamental en remodelar les maneres convencionals en què les persones es connecten i formen relacions íntimes.

Des del matrimoni interracial d’en Péter i la Sue, influenciat per la seva connexió inicial a Tinder, fins a la història d’amor queer d’en Jacob i en José. La sèrie il·lumina la bellesa darrere de la pantalla i com les aplicacions de cites han permès que persones de contextes diversos, de tot el món, es connecten. En la nostra època d’un ús intensiu de telèfons intel·ligents i la ràpida evolució de la tecnologia, “Modern Love” ofereix un espai íntim per la reflexió i la contemplació.

Un mite arrelat sobre l’amor romàntic és que tots som meitats en caiguda lliure, esperant trobar l’altra meitat que ens encaixi exactament. Però no hi ha un “únic” que el destí hagi determinat: en canvi, hi ha molts “únics” amb qui podríem compartir una bonica existència, tot només fent lliscar la pantalla.

Blanca Berlin

Curtis Hughes (Brighton, Anglaterra)

És un fotògraf social i documental el qual el seu treball es centra principalment en les persones, transcendint la mera documentació, endinsant-se en les complexitats crues de l’experiència humana.

A través del seu treball, Curtis sempre busca l’emoció i honestedat, i sovint se sent atret per moments de vulnerabilitat, explorant les complicades relacions que tenim amb nosaltres mateixos i amb els seus subjectes. El seu enfocament centrat en el retrat explora temàtiques com l’amor, la identitat, la pertinença, mentre qüestiona i desafia les convencions socials.

El seu treball ha estat destacat en l’exposició annual Portrait of Britain i el premi Portrait Humanity de la British Journal of Photography, així com en el premi Open Walls, el Taylor Wessing Portrait Prize de la National Portrait Gallery, el Head On Portrait Award, i recentment fou nominat pel premi Leica Oscar Barrack.

Curtis ara resideix al sud est asiàtic, on segueix treballant en perfeccionar el seu art i la seva dirma de narració visual a través de diversos mitjans.

Tots els patrocinadors Amb el suport de: