Captions Gentlemen’s Club

01-RIO DE JANEIRO

Silvio, 28 anys, guàrdia de seguretat en un club nocturn, solter.

Silvio visita prostitutes tres cops per setmana i paga 35 USD per 40 minuts amb dues noies. Va començar a utilitzar els seus serveis per curiositat quan tenia 14 anys i ho fa perquè li agrada estar envoltat de dones dones quan està borratxo.

02- RIO DE JANEIRO

Charles, treballador de la indústria metal·lúrgica, solter i amb tres fills.

Charles prefereix no revelar la seva edat. Mai no ha estat casat. Utilitza els serveis d’una prostituta tres cops per setmana i paga entre 10 i 20 USD per sessió. La primera vegada que ho va fer va ser als 17 anys quan el seu pare el va portar a un club. Ho fa perquè és una cosa diferent i perquè sent que guanya experiència amb les dones.

03- RIO DE JANEIRO

Daniel, 34 anys, guàrdia de seguretat, casat amb vuit fills.

Daniel visita prostitutes tres vegades per setmana i generalment no paga pels seus serveis perquè treballa al mateix club que les dones. Va començar a anar-hi quan tenia 19 anys i ho fa perquè li agrada el plaer sense compromís.

04- RIO DE JANEIRO

Felipe, treballador independent, solter amb cinc fills.

Felip prefereix no revelar-ne l’edat. Visita una prostituta un cop a la setmana i paga entre 10 i 20 USD per sessió. La primera visita va ser quan tenia 19 anys i ho fa perquè li dóna plaer i és divertit.

05- RIO DE JANEIRO

Walter, 50 anys, cambrer de restaurant, solter sense fills.

Walter visita prostitutes un cop per setmana i paga entre 10 i 20 USD per sessió. Va començar quan tenia 30 anys i ho ha continuat fent perquè no troba nòvia.

06- RIO DE JANEIRO

Marcus, 22 anys, editor de vídeo, solter sense fills.

Marcus només ha pagat 4 vegades per sexe, sempre 12 USD per 30 minuts. La seva primera vegada va ser quan tenia 20 anys, i va continuar anant perquè se sent sol.

07- RIO DE JANEIRO

Italo, 35 anys, treballador de la construcció, casat i amb sis fills.

Italo visita prostitutes dues o tres vegades a la setmana i paga 30 USD per sessió. De vegades, si aconsegueix guanyar-se la confiança, les convida a prendre una cervesa. Va començar a freqüentar prostitutes quan tenia 18 anys i li agrada poder tenir sexe sense compromís.

08- RIO DE JANEIRO

Luis, electricista, solter amb dos fills.

Luis prefereix no revelar-ne l’edat. Visita prostitutes un cop per setmana i paga 12 USD. Tenia 11 anys quan va començar a fer servir els seus serveis i ha continuat perquè sovint se sent molt sol.

09- RIO DE JANEIRO

Maginô, 46 anys, empresari internacional, divorciat amb una filla.

Maginô visita prostitutes dues vegades a la setmana i paga 15 USD cada vegada. No recorda quan ho va fer per primer cop. Utilitza prostitutes perquè gaudeix de la varietat i li agrada que no hi hagi cap compromís.

10- RIO DE JANEIRO

Newton, 43 anys, DJ, solter amb tres fills.

Newton visita prostitutes dues o tres vegades a la setmana i paga 14 USD per sessió. Va començar a fer servir prostitutes quan tenia 22 anys. Ho veu com una simple transacció comercial que és divertida i que no fa mal a ningú perquè no hi ha emocions involucrades

11- RIO DE JANEIRO

Hugo, 70 anys, el Pare Noel, solter sense fills coneguts.

L’Hugo diu que visita prostitutes dues o tres vegades al dia i en general mai no paga. Va començar a pagar per sexe als 12 anys i creu que el sexe és pel que estan fetes les dones.

12- KABUL

Abbas, 23 anys, graduat en disseny gràfic, aturat, en una relació.

El 2020, Abbas va decidir que era hora de perdre la seva virginitat i va anar a Chār Qala, on havia escoltat que hi havia noies disponibles. Va pagar 23 USD per 30 minuts. El va gaudir molt i li va resultar molt alleujador. Des de llavors, ha estat anant una vegada al mes perquè el fa sentir molt bé. Diu que algunes de les noies ho fan per plaer i d’altres perquè necessiten els diners. Prefereix que la noia gaudeixi. Està ensenyant a la seva xicota el que aprèn amb les treballadores sexuals per poder tenir tant bon sexe com amor.

13- KABUL

Arash, 18 anys, estudiant de dret, solter.

La primera vegada d’Arash va pagar per sexe va ser fa cinc mesos, abans que els talibans arribessin a Kabul. Ell i dos amics van anar a un apartament secret al barri de Pansat i van pagar 19 USD per 20 minuts. Va ser la primera vegada que va tenir relacions sexuals i va ser una experiència molt bona. Després d’aquell dia no va tornar mai perquè ha decidit casar-se i la prostitució no és compatible amb el matrimoni. També, encara que no ho sabés en aquell moment, va contra les regles de l’islam. No parla del tema amb ningú excepte amb els seus amics, perquè si la seva família ho sabés, el colparien.

14- KABUL

Abdul, 18 anys, estudiant, en una relació.

Abdul va pagar per sexe la primera vegada fa cinc mesos. Un amic li va donar les dades de contacte de una casa als afores de Kabul. Van anar junts veure com era i van pagar 25 USD cadascun per una sessió de quatre hores. Va ser la primera vegada que va tenir relacions sexuals i va ser molt divertit i plaent, però diu que no ho faria de nou perquè és un error que va cometre una vegada. Va en contra de l’Islam. Creu que les prostitutes són dolentes per a la societat i no mereixen respecte. Mai no podria ser amic d’algú que fa això per viure.

15- KABUL

Abuzar, 20 anys, mecànic, solter.

Abuzar és qui manté la família amb 20 anys, així que va haver d’esperar fins a l’any passat per poder pagar per sexe. Somriu quan recorda com va ser de bo ja que també va ser la primera vegada que va veure algú nu. Diu que mai no ho faria de nou perquè vol casar-se i necessita concentrar-se a trobar una bona dona. Diu que la feina sexual no és una bona opció per a una dona, però ho fan per necessitat, així que la societat les ha de perdonar. Considera que l’amistat amb una prostituta seria impossible, i encara més a l’Afganistan, on ja és complicat ser amic amb una dona normal.

16- KABUL

Samim, 20 anys, productor de mitjans, en una relació.

Samim estava avorrit i solter quan va decidir visitar un lloc on dues germanes ofereixen serveis sexuals per diners. Era un lloc secret i la contrasenya per entrar era portar una síndria a la mà dreta i un meló a l’esquerra per mostrar que era un client i no la policia. Abans que arribessin els talibans, anava cada cop que tenia diners extra. Pagava 20 USD per 30 minuts o 50 USD per tota la nit. Diu que tenir una xicota és més car perquè has de pagar per tot, però el sexe és millor perquè hi ha amor i no tens por que algú et descobreixi.

17- KABUL

Shadab, mecànic, en una relació.

La primera experiència de Shadab amb una prostituta va ser fa un any, quan va anar amb amics només per diversió. Aquell dia va pagar 20 USD i diu que no va ser una experiència gaire bona almenys no tan bo com el sexe amb la seva xicota. li agrada saber que només ell toca la seva xicota, i li emociona la sensació de possessió i de ser amo del plaer d’ella. Ara visita prostitutes un cop al mes i no el preocupa que també estiguin amb altres homes. Comprèn que ho fan només pels diners, així que no les jutja i se’n considera amic.

18- KABUL

Salar, 18 anys, estudiant, en una relació.

La primera experiència sexual de Salar va ser fa sis mesos i amb una amiga de la infància que sempre li havia agradat. Li va donar 7 USD per una hora que van passar al seu apartament. Li va agradar, però no ho tornarà a fer perquè amb els talibans és massa perillós i va fer una “tawbah”, una promesa, que no vol trencar. No pot explicar a la seva nòvia perquè pot pensar que ha estat enganyada. Pensa que les prostitutes només porten temptació a la vida dels homes, i el món estaria millor sense.

19- KABUL

Shah Walih, 23 anys, recent graduat en dret, aturat.

Shah Walih va pagar per primera vegada fa dos anys. Tenia tanta por que quan la noia li va demanar que es tragués la roba, li va demanar que es despullés ella primer. estava perdent la seva virginitat i diu que va pagar 20 USD per una experiència no gaire bona. Voldria tornar-ho a fer per continuar aprenent sobre sexe, però és massa arriscat amb el canvi de govern. No li agrada haver de sentir-se culpable per gaudir. Creu que algunes dones es venen per sobreviure però altres ho fan per plaer, així que aquestes almenys aquestes haurien de fer-ho de franc.

20- ÀMSTERDAM-

Jim, 27 anys, turista, anglès, casat

La primera experiència de Jim amb una prostituta va ser als 18 anys, quan ell i un amic van anar a Finsbury Park. Van pagar 95 USD cadascun. Va ser fàcil i es va sentir bé, però també que no era correcte. La primera vegada a Amsterdam va ser amb una noia de les vitrines. No va ser genial perquè estava drogat i ella es va aprofitar i no va fer res pels diners que li va donar. Ara que està casat, té relacions sexuals gratis i de tota manera la gana sexual ha disminuit, però encara creu que pot ser positiu estar amb prostitutes perquè et fan apreciar totes les coses bones que tens amb la teva parella.

21- ÀMSTERDAM

Sean, 19 anys, estudiant, anglès, solter

La primera vegada de Sean acaba de ser ara, amb una de les noies de les vitrines. Ha estat un regal dels amics. Volien que es divertís i que tingués aquesta experiència. Diu que les prostitutes són estafadores, diuen una cosa a la porta, però un cop a dins no obtens res del que s’ha acordat. Va ser tan decebedor que va oblidar recollir la seva gorra i no vol tornar-hi, però està segur que l’experiència li donarà a ell i als seus amics molt de què parlar i recordar del seu viatge a Amsterdam.

22- ÀMSTERDAM

Arnold, 45 anys, empresari i turista a Amsterdam, casat

Arnold tenia 17 anys quan va decidir pagar a una noia per perdre la virginitat sense pressió. Ho va planejar amb cura perquè la seva família no se n’assabentés, però no va ser tan bo com s’havia imaginat. Va ser massa fred i es va sentir una mica com un animal deixant els seus fluids. Creu que pagar per sexe dóna als joves una il·lusió de poder sobre una dona que no tindrien mai d’una altra manera, però després haurien de madurar i ser una mica menys bàsics. No es pot imaginar la seva dona convertint-se en clienta, perquè a ella no li importa tant el sexe.

23- ÀMSTERDAM

Jacques, 43 anys, enginyer

Jacques tenia 25 anys i acabava d’acabar els estudis d’enginyeria a Brussel·les quan els seus amics van decidir celebrar la seva graduació amb noies. Van anar al barri vermell i cadascú va triar una dona a les vitrines. Va ser molt estressant per a ell perquè ve d’una família cristiana i va començar a sentir-se molt culpable, així que realment no va poder fer gaire amb la noia. Es va sentir malament per ella perquè era molt sexy i tot estava al seu lloc, però el seu cos simplement es va bloquejar.

24- ÀMSTERDAM

Daan, 28 anys, lampista

Daan mai no ha necessitat realment pagar per sexe perquè sempre li ha anat força bé amb les dones, però els seus amics de vegades van a un club a prop del seu poble. Sempre ha vist actuacions estacionades allà però mai ha tingut curiositat sobre això i mai ha entrat. Està orgullós que als Països Baixos el sexe sigui gairebé un dret humà. El govern ha estat proporcionant serveis gratuïts d’atenció sexual a persones amb discapacitats durant més d’una dècada i Daan diu que tothom hauria de tenir accés per aprendre i experimentar amb el sexe, i hauríem de parlar sobre això per eliminar l’estigma.

25- ÀMSTERDAM

Willem, 27 anys, enginyer informàtic, en una relació

Willem només ha anat una vegada al bordell del seu poble. Una nit, amb nou amics més. Va prendre una cervesa i va estar mirant els altres, però no va pagar per estar amb una noia aquella nit. El lloc estava brut i el va fer sentir trist i disgustat. No entén per què alguns dels seus amics segueixen anant-hi, perquè podrien obtenir molt més i un sexe molt millor a casa. Tot i així, us agrada l’ambient d’Amsterdam. També ha estat en un club a Groningen un parell de vegades, però des que va aconseguir una xicota fa dos anys, no ha tornat.

26- ÀMSTERDAM

Priet, 32 anys, mecànic

La primera i última vegada de Priet va ser fa 11 anys amb una de les noies a les finestres d’Amsterdam. Diu que va valer la pena per l’experiència, però la dona no hi era realment, i ell és del que necessita que hi hagi una mica d’emoció per rendir. Pensa que si més no la prostitució t’evita els problemes que vénen amb les noies que coneixes per internet que és molt competitiu i et poden rebutjar. Pensa que algunes prostitutes ho fan per mantenir les famílies o acabar els estudis, així que no haurien de ser jutjades. Ell mateix prové d’una família que inclou prostitutes i proxenetes, així que sap que no és una decisió fàcil.

27- ÀMSTERDAM

Michael, 40 anys, cambrer, en una relació

Als 14 anys, Michael amb el seu pare a un bordell per perdre la virginitat. El va viure com un ritual i recorda estar feliç de fer sentir orgullós el pare i entrar en una nova etapa de la vida. Va començar a anar cada vegada que tenia diners i fins i tot va viatjar a destinacions turístiques sexuals, però ara té una núvia i ja no necessita fer-ho perquè a

ella també li agrada molt el sexe. Pensa que una raó per la qual no hi ha violacions als Països Baixos és perquè la prostitució està molt disponible. I si en tingués, no dubtaria a iniciar el seu fill com el seu pare ho va fer amb ell.

28- ÀMSTERDAM

Switi, 49 anys, autònom, casat

La primera vegada de Switi va ser quan tenia 19 anys. Va ser emocionant però també decebedor perquè la noia el va fer acabar molt ràpid. Després va començar a anar unes dues vegades al mes perquè casa seva era a prop del barri vermell i li venia de pas. Li van començar a fer descompte per client freqüent i mai el feien esperar a la fila fora de la vitrina. Ha pagat per sexe a més de 20 països, però l’únic lloc que realment ho va impressionar va ser a Hamburg amb els macroburdels perquè allà és on veus la cara real del negoci. Amsterdam, diu és una anècdota i una mera atracció turística comparat amb Alemanya.

29- ÀMSTERDAM

Matt, 31 anys, professor d’educació física, casat

Matt no recorda gaire de la primera nit que va pagar per sexe perquè ell i el seu amic estaven borratxos i havien consumit drogues. Van tenir un trio, però el seu amic la va passar millor que ell perquè el seu condó era massa petit i no es va poder concentrar. Van pagar 50 USD i la noia semblava una Barbie falsa. No se’n penedeix perquè hom ho ha de provar tot a la vida, però no va ser tan divertit com esperava. La seva dona ho sap i no li importa perquè tenen una relació molt bona i no estan jutjant-se.

30- BANGKOK

Nares, 44 anys, conductor d’autobús, casat

La primera vegada de Nares va pagar per sexe tenia 18 anys i ho recorda com una experiència molt bona. Va pagar 15 USD en un club que va visitar durant un viatge. Ara paga per sexe dues o tres vegades l’any, però admet que aniria més seguit si visqués més a prop del centre de la ciutat. No pot explicar perquè li agrada tenir relacions sexuals amb prostitutes, però les seves preferides són les primes i de pell blanca.

31- BANGKOK

Alesei, 34 anys, xef, solter

Alesei va tenir relacions sexuals per primera vegada amb una prostituta quan tenia 28 anys. Estava de festa amb unes noies molt simpàtiques i li feren creure que les estava conquerint. Després la seva actitud va canviar, i quan van demanar una quantitat absurda de diners per seguir la nit, es va sentir com un nen amb una joguina trencada. Al final va pagar 60 €. Diu que els homes necessiten tenir tant de sexe com sigui possible, i que la prostitució és per a persones no segures de si mateixes. Creu que si no ets lleig, mai no hauries de pagar per sexe, però prefereix el sexe pur a l’amor romàntic.

32- BANGKOK

Eugeny, 35 anys, venedor, solter

Eugeny va tenir la seva primera experiència a Bangkok quan tenia 28 anys. Estava bevent amb amics, i les noies del bar s’hi van acostar. Ho recorda com una bona experiència i fins i tot va repetir l’endemà amb aquesta

noia. Ara va amb prostitutes dues o tres vegades al mes i paga fins a 120 €. Diu que prefereix no pagar i no ho busca, però de vegades simplement passa.

33- BANGKOK

Lune, 56 anys, sastre, casat

Lune tenia 16 anys quan va tenir la seva primera experiència amb una prostituta a la seva ciutat natal. Va anar al bordell per si mateix seguint el consell d’un amic que li va dir que ho havia de provar. Aquesta nit va pagar 3 USD. Després va començar a anar almenys 10 vegades al mes, i la darrera vegada va pagar 9 USD. Va deixar de fer-ho quan es va casar, no per la seva dona, sinó perquè tenia por de contraure malalties de transmissió sexual.

34- BANGKOK

Andreii, 37 anys, editor de vídeo, casat

Andreii diu que els homes ucraïnesos no estan acostumats a pagar per sexe. Estava borratxo amb amics a la zona vermella de Bangkok quan va conèixer una noia que va semblar encapritxar-se amb ell. Van anar a casa i ella es va quedar tota la nit. Quan van despertar ella li va demanar 100 USD amenaçant-lo de trucar a la policia si no pagava. Va ser la seva primera i última experiència amb una prostituta, i li va fer la sensació que tot a Tailàndia gira al voltant del

diners.

35- BANGKOK

Mohammad, 36 anys, propietari de gimnàs, divorciat

La primera vegada de Mohammad va ser el 2007 durant un viatge a Bangkok. Va conèixer un conductor de tuk-tuk que el va portar a un club amb forma d’aquari on podia triar entre totes les noies amb números als seus biquinis. Va ser una bona experiència, però estava molt nerviós al principi. Va pagar 90 USD i no va tornar, perquè el seu estil de vida va canviar i ara surt amb escorts europees a Bangkok. Per ell, pagar per sexe és una fuita de la rutina i evita les cites sense resultats garantits. Creu que les dones es converteixen en prostitutes per mantenir les addiccions a substàncies oa les compres.

36- BANGKOK

Paisan, 58 anys, guàrdia de seguretat, casat

Paisan va tenir la seva primera experiència amb una prostituta en un karaoke quan tenia 21 anys i encara estava solter. Va pagar 30 USD per una noia de pell blanca i ara va dues vegades al mes per a un massatge eròtic amb final feliç, pel qual paga 50 USD. Diu que la seva dona ho sap, però treballa molt dur i quan torna a casa està massa cansada per tenir sexe.

37- BANGKOK-

Sanga, 62 anys, taxista, casat

Sanga va pagar per sexe per primera vegada quan tenia 18 anys només per tastar l’experiència. Aquell cop va anar a un club amb amics i va pagar 8 USD. Ara va amb prostitutes un parell de vegades a l’any i normalment paga al voltant de 30 €. Diu que sempre necessita més sexe del que està disposada a donar-li la seva dona, però també confessa que li agrada confirmar que encara és un home jove i atractiu.

38- BANGKOK

Toe, 31 anys, tècnic, solter

Toe tenia 25 anys quan va visitar una prostituta per primera vegada. Va passar perquè estava borratxo i passava l’estona amb amics que l’animaven. Ho recorda com una mala experiència perquè no va poder rendir realment. Aquest dia va pagar 18 USD, però ara paga al voltant de 75 USD quan va una vegada cada dos mesos. Diu que el sexe és diferent amb prostitutes que amb núvies, i li agrada més.

39- BANGKOK

Tu, 32 anys, instal·lador d’exposicions, solter

Tu tenia 24 anys quan va ser amb una prostituta per primera vegada, i recorda que va pagar 60 USD. Va contactar una noia en línia perquè se sentia sol, però aviat es va adonar que el sexe amb un desconegut no és una cura per a la soledat. Ara va dues vegades al mes i paga al voltant de 90 €. Li agraden tot tipus de noies i diu que provarà de tot. No vol una família ni fills i està feliç només amb els gats. Sap que la majoria de les prostitutes falsifiquen els seus sentiments i les seves emocions, però confessa que en el fons, ell també ho fa.

40- L’HAVANA

Javier, 33 anys, tècnic de laboratori, solter

La primera vegada que Javier va pagar per sexe va ser a la seva època d’estudiant. Ara ho fa una vegada al mes i paga de 5 a 20 €. Ell diu que els homes han de pagar per tot quan surten amb una dona, així que troba més pràctic gastar els diners només en el que vol i garantir resultats cada nit. Ara va amb estudiants de l’escola tècnica, que són més econòmiques i estan a punt per a tot.

41- L’HAVANA

Carlos, 22 anys, estudiant, solter

Carlos visita prostitutes tres o quatre vegades al mes i paga 25 USD per tot el dia si ella té un proxeneta o 15 USD si està sola. La seva primera vegada va ser quan tenia 13 anys i va entrar a la tradició familiar de desvirgar-se així. Va ser amb el seu cosí tan aviat com va tenir prou edat per entrar al bordell. Encara freqüenta prostitutes perquè per ell és molt més fàcil pagar que trobar algú amb els teus mateixos gustos sexuals.

42- L’HAVANA

William, fotògraf, casat

William només ha visitat prostitutes quatre o cinc vegades a la seva vida. Va pagar 6 o 7 USD perquè era tot el que tenia. La primera vegada va ser amb amics en un bar de billar, i ara no el busca, però de vegades la situació és favorable i aprofita l’oportunitat.

43- L’HAVANA

Jordanis, 34 anys, conductor de taxi bicicleta, casat

Jordanis visita prostitutes tres cops per setmana i paga de 10 a 15 USD. La primera vegada va ser en un bar amb un amic. Va veure una noia que li va agradar, però ella va demanar diners quan se li va acostar. Encara paga per sexe perquè li resulta més fàcil pagar que haver de parlar amb una dona per seduir-la.

44- L’HAVANA

William M, 39 anys, botiguer, solter

William M va amb prostitutes un cop per setmana i paga de 5 a 20 USD. La primera vegada va ser als 13 anys amb una veïna perquè se sentia picant. Ara utilitza prostitutes quan se sent sol i vol un descans de la seva rutina normal, perquè la vida no es tracta només de treballar.

45- L’HAVANA

Juniel, 34 anys, aturat, casat

Juniel solia pagar 5 USD per sexe quan buscava noies dues o tres vegades cada any. No pot recordar quan va començar, però sí que recorda que va ser un amic qui el va persuadir a provar-ho després de molts anys de dir que mai no ho faria. Ara ho ha deixat de fer perquè està casat.

46- L’HAVANA

Helman, 35 anys, dissenyador gràfic, solter

Helman visita prostitutes unes cinc vegades l’any i paga de 5 a 25 USD. Va començar quan va conèixer una noia en un vol a Colòmbia i va continuar veient-la, pagant-lo pels seus serveis. Diu que amb la seva pròpia xicota, el final feliç cada nit no està garantit, i gaudeix de les converses que té amb les prostitutes.

47- L’HAVANA

Lediel, 42 anys, barber, solter

Lediel va amb prostitutes una o dues vegades per setmana i paga de 5 a 20 €. Va començar per curiositat quan tenia 20 anys i ho fa perquè no és fàcil trobar una dona que comparteixi els teus gustos. Diu que els éssers humans sempre estan insatisfets, així que quan tens la teva pròpia dona comences a buscar altres colors i sabors.

48- L’HAVANA

Osmel, 31 anys, constructor, solter

Osmel va amb prostitutes dues vegades per setmana i paga 20 USD per a la primera vegada amb una noia. Les següents vegades diu que ho fan de franc per a ell. La primera vegada va ser quan tenia 26 anys i va pagar per un servei molt específic. La seva fantasia és violar una dona, però com que mai no ho farà a la vida real, li agrada recrear-ho amb les noies a qui paga.

49- L’HAVANA

Rubens, 28 anys, entrenador, solter

Rubens visita prostitutes tres o quatre vegades al mes i paga de 5 a 20 €. La seva primera vegada va ser quan tenia 22 anys el dia de l’aniversari del seu millor amic. Continua fent-ho ara com una aventura secreta amb els seus amics cada divendres per animar les seves avorrides vides amb les seves nòvies.

50- L’HAVANA

Yoandri, 30 anys, fisioterapeuta, casat

Yoandri paga de 5 a 50 € per sexe una vegada al mes. La seva primera vegada va ser amb amics el 2006. Van decidir anar a un famós bordell i ell va estar bevent per trobar el valor de fer-ho. La nit va acabar en una orgia i va ser una experiència tan bona que es va obsessionar. Ara que cada vegada que estalvia prou diners, torna a anar-hi.

51- LLACS

Adeshina, 25 anys, estudiant, en una relació

Per Adeshina, la primera vegada va ser un error. Tenia 18 anys, una noia se li va acostar coquetejant i quan ja era massa tard, ella va demanar diners i va haver de pagar 2 USD pel servei. Des de llavors ha estat pagant per noies un cop per setmana, excepte quan ha tingut una núvia. Ell creu que els homes van amb prostitutes perquè és més fàcil per a ells, i fins i tot si estan casats, el sexe amb les esposes pot ser difícil i complicat.

52- LLACS

Adebola, 27 anys, artista, casat

La primera vegada d’Adebola va ser el 2006. Va anar a un bordell amb amics i era la primera vegada per a tots ells. Cadascun va pagar 1 USD, però no té bons records d’aquella nit perquè també va ser la seva primera experiència sexual i el sexe no va ser bo en absolut. Diu que mai ho intentaria de nou, però entén que alguns homes prefereixin anar als hotels que masturbar-se per satisfer les seves necessitats. Diu que no està bé pagar per sexe si estàs casat, però no veu cap problema a fer-ho si estàs solter.

53- LLACS

Akinde, aturat, solter

Akinde tenia 18 anys quan va pagar per sexe per primer cop. Va ser amb els seus amics que ja hi havien estat, i va pagar 14 SUD pel servei. Ara visita un bordell un cop al mes i sol gastar això mateix.

Diu que la diferència entre el sexe amb una núvia i una prostituta és que les prostitutes no es preocupen per tu i només els importa els diners.

54- LLACS

Adekunle, 34 anys, treballa en seguretat, solter amb un fill

La primera experiència d’Adekunle amb una prostituta va ser un regal d’aniversari dels seus amics en fer 18 anys. Van pagar 4 USD aquesta nit, i després va començar a fer-ho una vegada al mes, però ara el va preuar va pujar a 8 USD. Ell pensa que si tens una dona, les teves necessitats haurien d’estar cobertes i no hauries de pagar més extres.

55- LLACS

Feyi, 38 anys, solter

La primera vegada de Feyi va ser quan tenia 23 anys. Va anar amb amics a un bar i va decidir provar alguna cosa nova. Li va agradar molt lexperiència, i des de llavors va tres vegades a la setmana i paga 4 USD per cada servei. Per ell, és una manera de socialitzar i desconnectar els caps de setmana. Pensa que els homes prefereixen el sexe sense compromís, cosa fàcil que mantingui les seves ments en pau, i que realment no importa si estan casats o no.

56- LLACS

James, 26 anys, músic, solter amb un fill

La primera vegada de James va pagar per sexe tenia 19 anys. Estava amb amics en un club i va pagar 4 USD, però considera que la noia ho va violar ja que ell no va obtenir cap plaer i ella sí. Estava desconsolat i va deixar de creure en l’amor, i per això va començar a pagar per sexe una vegada al mes, perquè encara que no volia dir “t’estimo”, encara tenia necessitats d’home. Ara és músic i està envoltat de noies tot el temps, així que ja no cal pagar. Diu que la música el va fer tornar a creure a l’amor.

57- LLACS

Jide, 38 anys, empresari, casat

Quan Jide tenia 21 anys, ell i els seus amics van anar a un bar amb prostitutes perquè volien provar alguna cosa diferent. Li va agradar, però es va sorprendre de com estaven les noies brutes. Va continuar anant als bars durant un altre any, però després va deixar de fer-ho perquè no podia suportar com estaven les noies brutes. Ell pensa que la raó principal per què els homes paguen per sexe és perquè és la millor opció si no estàs casat.

58- LLACS

Odenusi, 31 anys, solter

Als 24 anys, després de trencar amb la seva xicota, Odenusi va seguir un amic a un bar per emborratxar-se i va decidir provar amb una de les noies. Va pagar 3 USD i l’experiència el va calmar. La tristesa va desaparèixer. Ara va cada divendres amb els amics, pagant fins a 6 USD. Diu que els homes sovint paguen per sexe perquè les seves nòvies o esposes els tracten malament o els neguen el sexe, cosa que els deixa sense cap altra opció que trobar una dona que els vulgui, encara que sigui només a canvi de diners.

59- LLACS

Ogunbiyi, 30 anys, treballador de logística, solter

Ogunbiyi va pagar per sexe per primera vegada fa cinc anys quan estava en un club amb amics una nit, i no ho recorda com una cosa especial. Va costar 6 USD, i va ser potser un parell de vegades més. Ara té quatre núvies i ja no necessita anar als clubs, però sent que d’alguna manera encara està pagant per sexe, perquè quan es troba amb les seves núvies necessita pagar el transport, el sopar i les begudes. Diu que pagar per sexe és dolent perquè fa que algunes dones ho converteixin en una manera de guanyar-se la vida.

60- LLACS

Sopenana, 26 anys, animador, solter

La primera vegada que Sopenana va pagar per sexe estava borratxo i amb amics, i van decidir recollir algunes noies i portar-les a un hotel. Va ser una experiència divertida i agradable per la qual va pagar 6 USD. Ara ho fa un cop al mes, pagant fins a 8 USD. Li agraden aquest tipus de noies perquè juguen amb tu i fan que el sexe sigui molt més divertit, però has d’anar amb compte perquè la majoria poden transmetre’t malalties.

61- CIUTAT DE MÈXIC

Diego, 28 anys, xef i patinador, solter

Una nit, quan tenia 20 anys, Diego estava patinant de tornada a casa després de beure amb amics. Volia fumar-se un porro i va preguntar a unes treballadores sexuals on comprar el que necessitava. Van començar a acariciar-lo i es va embolicar. Va tenir una experiència molt dolça i satisfactòria darrere d’uns cotxes en un carrer proper. Ha pagat per sexe sis o set vegades des de llavors, pagant 30 USD per una hora més el cost de l’hotel. Diu que els homes necessiten alliberar el seu desig amb freqüència, i és millor si et pots concentrar en tu mateix. Diu que encara que tingués una núvia, seguiria visitant les noies perquè el sexe és totalment diferent amb elles.

62- CIUTAT DE MÈXIC

Beto, 47 anys, venedor, en una relació oberta

Beto tenia 17 anys quan es va unir als seus amics en una nit boja que va acabar en un bordell. Va ser una transacció molt ràpida i no hi va haver res d’especial. És molt tímid amb les dones, i per això les treballadores sexuals sempre han estat una bona opció per a ell. Quan es va casar, va deixar de fer-ho, però després va començar de nou. “Si menges fesols per dinar cada dia, de vegades vols provar llenties”. Un cop va estar a la presó i va utilitzar els serveis de treballadores sexuals trans a la presó, cosa que va modificar les seves preferències sexuals i ho va fer deixar a la seva dona una vegada que va sortir.

63- CIUTAT DE MÈXIC

Ely, 30 anys, pintor de cotxes, en una relació oberta

Ely tenia 25 anys quan es va despertar un matí amb ganes de provar coses noves. Va trobar exactament el que buscava i va pagar 15 USD per una hora amb una treballadora sexual transgènere. Ara la seva parella us permet visitar-les ocasionalment i paga fins a 30 USD per una sessió. Se sent poderós en pagar per alguna cosa que gaudeix sense judici. Creu que el tabú al voltant de parlar sobre el treball sexual com a client desapareixerà en el futur quan les dones obrin les seves ments. Aleshores serà acceptat igual que pagar per un massatge.

64- CIUTAT DE MÈXIC

Fernando, 37 anys, xef i videògraf, en una relació amb un fill

Fa deu anys, Fernando va visitar un club de table dance i el van animar a triar una de les noies i endur-se-la a un quart. Va decidir provar amb una noia prima a la qual s’havia fixat, però quan ella va començar a ballar per a ell, es van reconèixer mútuament del veïnat. No li va agradar l’experiència a causa de com va ser d’incòmode trobar-se després. Diu que el treball sexual denigra les dones, i la prostitució només existeix perquè els homes desenvolupen una relació mítica amb els cossos de les dones després de la lactància i l’arrullament, i es poden obsessionar quan de petit el cos d’una dona passa de ser teu a estar prohibit.

65- CIUTAT DE MÈXIC

Gerardo, 38 anys, advocat, en una relació

Gerardo prové d’una família tradicional, i només quan es va mudar a la Ciutat de Mèxic als 23 anys va confrontar el desig pels homes, pagant 30 USD per un noi a la zona gai. Té molt bons records d?aquella nit, que se sent com la seva primera experiència sexual. Ara paga per sexe una o dues vegades al mes. Durant molt de temps es va sentir culpable, perquè era estudiant en un seminari i el seu comportament hauria estat considerat condemnable, però ara entén el treball sexual com un servei que cal pagar de manera justa.

66- CIUTAT DE MÈXIC

Josué, 19 anys, estudiant, solter

Fa aproximadament un any i mig, Josuè va decidir esbrinar per si mateix el que altres li havien dit. Va pagar 13 USD per un servei amb una treballadora sexual aquella nit, i li va agradar tant l’experiència que va decidir tornar-hi sobri. Des de llavors visita una de les noies del carrer cada parell de mesos, depenent dels seus estalvis. No creu que la prostitució cobreixi una necessitat específica; es tracta més de proporcionar plaer, i no hi ha dilema moral adjunt. És una elecció personal que afecta només el seu propi plaer, per la qual cosa no és assumpte de ningú més.

67- CIUTAT DE MÈXIC

Juan Manuel, 25 anys, treballador independent, solter

Juan Manuel tenia 19 anys i venia gelats i DVD sota un pont quan va decidir provar el sexe amb una de les prostitutes transgènere que operaven a la zona. Va intercanviar un servei per cinc DVD de l’elecció de la noia. Va ser la seva primera trobada sexual i li va agradar molt. Ara va amb prostitutes un cop per setmana i diu que el sexe és essencial per al benestar. També gaudeix brindant plaer a les noies i sent que no es tracta només d’ell i el seu propi plaer, però el que més li agrada és no ser jutjat si no pot rendir.

68- CIUTAT DE MÈXIC

Maurel, 23 anys, estudiant, solter

Als 16 anys, Maurel va sortir a buscar una experiència i la va trobar amb una noia que se li va acostar en un parc. Va pagar 30 USD aquella nit i va descobrir algunes preferències sexuals que no hauria pogut explorar amb una núvia. Es va convertir en client habitual i ara obté un descompte perquè està net i és maco. No en parla amb els seus

amics perquè en agradar-li les dones trans tem que pensin que és gai. Diu que les treballadores sexuals existeixen perquè alguns homes tenen una fantasia sexual i no volen espantar la parella.

69- CIUTAT DE MÈXIC

Samantha, 40 anys, advocada, soltera

Fa quinze anys, Samantha se sentia sola i va anar a buscar un noi que treballava a la zona gai de la Ciutat de Mèxic. Li va agradar tot i li va donar el tipus de satisfacció física que necessitava. Ara contracta aquests serveis sexuals un cop al mes i paga 16 USD a la nit. Per a ella, pagar per sexe és una cosa totalment normal perquè els esposos generalment no es molesten a satisfer les seves dones quan envelleixen, i el sexe és una part molt important de la vida.

70- CIUTAT DE MÈXIC

Norman, 44 anys, venedor, divorciat amb un fill

A Norman li agraden els homes extremadament femenins i solia freqüentar l’àrea gai admirant la bellesa de les treballadores sexuals transgènere. Una nit va decidir pagar per la més bella prop de 90 USD, i no va trigar

convertir-se en un bon client. No En general no parla del tema perquè la seva família catòlica no entendria els gustos, però el secret és part del que ho excita. Per ell, pagar per sexe satisfà una necessitat física, però també hi ha una part important a sentir-se escoltat sense judici i rebre consells de dones amb molt a experiència de vida.

71- PARÍS

Nicolas, 33 anys, músic, solter

La primera vegada que Nicolau va pagar per sexe tornava a casa molt borratxo i una noia se li va acostar en un parc. Va pagar 50 USD. Utilitza prostitutes per tenir un bec d’adrenalina abans de tornar a casa a la nit, i creu que l’activitat s’hauria de deixar d’estigmatitzar. Sent que és injust que els homes hagin d’exercir el paper de seductor fins i tot en les aplicacions de cites en línia a les dones. No és una cosa que us agradi fer quan és una plataforma que clarament està dirigida a tenir sexe. Creu que el sexe i l’aferrament emocional no tenen res en comú, i la família, la cultura i la religió ho han complicat tot.

72- PARÍS

Francesco, 24 anys, cuiner, casat

Francesco solia ser tímid i tenia una necessitat física de sexe, així que va pagar algunes vegades, però ara és gratis per a ell perquè té xicota. La primera vegada amb una prostituta va ser quan tenia 17 anys. Estava borratxo en un parc i va pagar una dona africana perquè li fes una fel·lació. No en té un bon record i ho recorda com una mala experiència. Aquesta vegada va pagar 40 USD, que és normal per a 20 a 30 minuts, però la relació diners/temps varia i de vegades pots trobar una dona amb qui també puguis parlar.

73- PARÍS

Fabrizio, 26 anys, obrer, en una relació

Fabrizio va arribar a París des de Colòmbia fa cinc anys, però la seva primera experiència amb una prostituta va ser abans. El seu pare i oncles el van portar a un bordell als 14 anys perquè era una tradició familiar. Recordeu que van pagar al voltant de 10 USD a una noia negra de Cali i va ser una experiència molt satisfactòria. La darrera vegada que va estar amb una prostituta va ser fa dos anys i va pagar 40 EUR. Ara té una núvia a París, però diu que és purament un assumpte personal si se’n va amb prostitutes, fins i tot si estàs en parella.

74- PARÍS

François, 33 anys, periodista, casat

La primera vegada de François va ser als 16 anys, quan amics grans el van portar al Bois de Boulogne. Va pagar per sexe oral, adonant-se més tard que era una dona transgènere. Després va començar a anar amb noies del carrer, però ara només fa servir escorts, pagant 500-1,000 EUR per nit per una o dues noies. Li agrada perquè la seva educació

sexual ve directament de la pornografia i li agraden les noies que semblen actrius porno. També experimenta més plaer quan no està compartint i es pot centrar en el seu propi plaer. La seva dona ho sap, però és un tema que tots dos intenten evitar.

75- PARÍS

Carlos, 30 anys, obrer, solter

La primera vegada de Carlos va ser als 16 anys quan els seus amics el van portar a La Jonquera a la frontera espanyola. Li va agradar tant l’experiència que va continuar anant. El preu allà és de 40-80 USD per hora, i puja encara més si és per a tota la nit. L’últim cop que va buscar noies no va ser fa molt de temps i no va haver de pagar. No té núvia, però fins i tot quan en tenia una, encara li encantava anar amb prostitutes perquè li agrada conèixer diferents dones, i com més coneixes les noies, més t’agraden. Creu que et pots tornar addicte.

76- PARÍS

Raoul, 24 anys, bàrman, casat

Raoul s’oposava a la prostitució quan era més jove, però després de mudar-se a Brussel·les va viure a prop de les noies de les vitrines i com passava cada dia davant seu al final el van convèncer amb un descompte. Va pagar 30 USD en lloc de 50. Quan va arribar a París va tenir una altra experiència, però no li va agradar perquè es va enfrontar al sistema explotador que hi ha a París i va sentir molta llàstima per la noia. Ara és casat i ja no paga per sexe. Creu que els homes creixen envoltats d’una versió idealitzada de les dones que no tenen res a veure amb la realitat i que només poden viure amb treballadores sexuals.

77- PARÍS

Radouan, 42 anys, cuiner, divorciat

Radouan va visitar una prostituta per primera vegada quan tenia 17 anys. La seva xicota se n’havia anat per les vacances d’estiu i els seus amics van sortir amb el mateix objectiu. Ara va perquè està divorciat però és molt tímid, i per això li costa trobar una dona per sortir. És un bon noi, però les dones no semblen confiar-hi. Paga una mitjana de 50 a 60 USD per sexe, més l’hotel quan és necessari, i ho fa unes dues vegades al mes, cosa que creu que és normal per a homes de la seva edat.

78- PARÍS

Marc, 70 anys, treballa a Pigalle, divorciat

La primera vegada del Marc amb una prostituta va ser fa 40 anys, el dia que la seva dona el va deixar. Va donar 50 francs a una noia en un estacionament i el va agafar la policia. Tot i que ha estat treballant a Pigalle durant 40 anys, mai no ha estat amb una prostituta des d’aquella primera vegada. Diu que el negoci ha canviat molt i Pigalle s’ha acabat per a les prostitutes, ja que tot s’ha mogut a internet ara. Alguns homes tenen sexe amb prostitutes

perquè això és el que realment prefereixen. També nomena algunes personalitats franceses que solien venir a Pigalle cada nit.

79- PARÍS

Daniel, 25 anys, treballador d’un restaurant, en una relació

Daniel va tenir la seva primera experiència amb prostitutes a Costa Rica. Va ser amb amics grans ja que estava per sota de l’edat legal per entrar en un bordell, i va pagar 4 USD. No va tan seguit com li agradaria ara, principalment perquè té una xicota. El seu darrer cop va ser fa quatre mesos a Espanya, on va pagar 120 EUR per una experiència memorable. Diu que anar amb prostitutes l’ajuda a bregar amb l’estrès.

80- PARÍS

Tamba, 26 anys, aturat, casat

La primera vegada de Tamba va ser quan va arribar a França el 2014. No coneixia ningú i se sentia gaire sol, així que es va acostar a una de les noies que treballaven al districte 18 i van fixar un preu. Va repetir l’experiència tres vegades més i després va trobar una xicota. Va pagar 30 EUR cada cop i les seves motivacions eren purament físiques. Diu que està sa i és atractiu, i no té sentit passar la nit tot sol. A Mali no va haver d’anar mai amb prostitutes perquè tenia moltes núvies.

81- BOMBAY

Afzal, 40, treballador de la construcció, casat amb una filla

Quan Afzal va arribar per primera vegada al barri vermell de Bombai, era quan les treballadores sexuals encara tenien una mica d’integritat i de respecte per les regles del negoci. Ara, diu, la majoria intentaran enganyar el client per quedar-se amb els seus diners. Aquells dies, als 17 anys, va conèixer la seva dona en un bordell i després de tres anys de ser el seu client habitual, es va casar amb ella. Tenen una filla junts que acaba de fer 18 anys i està en un internat. Afzal creu que el treball sexual es fa per necessitat, ja que cap dona ho faria per elecció pròpia.

82- BOMBAY

Samiullah, 40, cuiner i cambrer, divorciat amb quatre fills

Samiullah va anar a Goa amb amics quan tenia 25 anys, on les dones en vestit de bany el van emocionar i va decidir tastar el sexe amb una prostituta. Tenia por al principi, però unes cerveses amb la noia el van ajudar a relaxar-se. Va negociar el preu de 6 a 3 USD però va acabar afegint una propina de 2 USD i pagant totes les cerveses. De tornada a Bombai va començar a veure prostitutes regularment, però va deixar de fer-ho després d’una mala experiència fa quatre anys. Li dol que les noies només vulguin diners i no vulguin fer amistat.

83- BOMBAY

Aakash, 27, electricista, solter

Aakash va néixer i va créixer a Kamathipura, el barri vermell de Bombai. La primera vegada que va pagar per sexe, la seva xicota acabava de casar-se amb un altre home i els seus amics el van portar a un bordell per recuperar-se del xoc i la desil·lusió. Va ser una experiència molt bona i es va sentir molt millor després. Ara va setmanalment, i mai no ha tingut problemes perquè acorda un preu i un servei per endavant. Els seus amics sovint competeixen sobre qui va durar més i ho va passar millor. No veu cap problema en què les dones venguin sexe i potser es converteixin en clientes en el futur, si els homes fossin treballadors sexuals.

84- BOMBAY

Abdul, 45, netejador, casat

Després de perdre la seva primera dona i fill durant el part, Abdul va començar a treballar com a netejador en un restaurant a Kamathipura, el barri vermell de Bombai. Va conèixer la seva nova esposa, Meenu, a la zona, i ara el treballa perquè ella no ho hagi de fer. S’assegura que no surti de la cabana on viuen si ell no l’acompanya. Abdul diu que és un bon marit perquè ajuda la seva dona amb la cuina i la neteja. No aprova el treball sexual que té lloc al veïnat, i si tingués el poder, ho prohibiria, encara que deixaria les dones sense feina i els seus clients nerviosos.

85- BOMBAY

Farukh, 23, treballador de la construcció, solter

Farukh va créixer a Kamathipura, el barri vermell de Bombai, i per això està acostumat a veure les prostitutes per allà, però només va decidir pagar-ne una quan tenia 20 anys. Havia estat mirant una de les noies durant algun temps, però quan va estar amb ella no va complir les seves expectatives. Aquest dia va pagar 2 USD. No és un client habitual i va de tant en tant perquè és tímid amb les dones i no és fàcil conèixer-les. No parla amb amics sobre les visites a prostitutes. És el seu secret.

86- BOMBAY

John, cambrer de servei de càtering, casat

John fa 10 anys que és a Bombai mentre que la seva dona segueix a la seva ciutat natal de Kanyakumari. Va pagar per primera vegada per sexe amb una prostituta a Falkland Road fa tres anys i li va agradar l’experiència perquè li podia demanar que fes coses que la seva dona no acceptaria mai. Li encantaria visitar les noies més sovint, però ha d’enviar diners a casa ia penes li queda després de pagar el lloguer. Quan se li pregunta sobre la possibilitat que la seva dona també pagui per sexe, diu que no en té necessitat perquè ell li dóna tot allò que ella necessita.

87- BOMBAY-

Zakir, 49, sastre, casat amb fills

Zakir viu a Kamathipura amb Saniya, una treballadora sexual a qui va conèixer quan buscava feina per mantenir la seva ara exesposa i els seus fills. Saniya és l’amor de la vida. Sap que no és l’únic home que la toca, i és una realitat que deu acceptar tar. Saniya guanya 3,20 USD per un servei, però des de la pandèmia amb prou feines té dos clients al dia. Zakir diu que prefereix no pensar gaire en allò que fa la seva dona i s’ocupa dels seus assumptes.

88- BOMBAY

Vijay, 41, proxeneta, casat

Després de deixar el seu llogaret, Vijay va vendre plàtans al carrer a Bombai fins que va aconseguir una feina com a netejador en un dels bordells de Kamathipura, el barri vermell de Bombai. Amb el temps es va convertir en el cap i ara administra una casa amb 15 prostitutes. Diu que totes les dones hi van arribar buscant seguretat i una oportunitat. Li agrada satisfer les preferències dels clients, però ajusta el preu en conseqüència. Creu que prohibir el treball sexual augmentaria la violació, ja que els homes estarien desesperats. La seva dona i la seva família viuen al llogaret i ell mateix visita prostitutes amb força freqüència, però mai a les que treballen per a ell.

89- BOMBAY

Nirmal, 30, repartidor, casat

Nascut i criat a Kamathipura, el barri vermell de Bombai, Nirmal va pagar per sexe la primera vegada als 15 anys. Estava ansiós per saber què era el sexe, lasí que va provar amb quatre dones diferents pagant pagant 1 USD a cadascuna. Va gaudir de les sessions i va continuar anant. Ara està casat, per això les seves visites s’han reduït a 2 vegades al mes. Per ell les treballadores sexuals, són com un canvi al que menja cada dia (“el mateix dal”) a casa, i es justifica dient que la seva dona mai no volia fer determinades coses amb ell. Com a marit, diu, li lliura a ella 100 dels 120 USD que guanya al mes, així que no es pot queixar.

90- BOMBAY

Pravin, 30 anys, paleta, casat

Parvin va deixar la seva dona al poble de Telegana després del seu matrimoni el 2018 i es va venir a Bombai a trobar feina. Visita la seva dona una o dues vegades cada any. La primera vegada que va pagar per sexe va ser 10 mesos després de casar-se. Va pagar 3 USD i realment va gaudir de lexperiència. Ara és un client habitual i va al barri vermell un cop per setmana. diu que ho faria més seguit si tingués els mitjans. No és gaire exigent pel que fa a les dones que escull, ja que per a ell totes es veuen iguals.

91- ELS ÀNGELS

David, 70 anys, psicoterapeuta

David tenia 18 anys quan va pagar 20 USD per sexe. Era verge i sempre havia tingut por de les dones, però va ser molt decebedor perquè ella actuava com un robot. La segona vegada va tenir un “final feliç” en un saló de massatges, i va ser tan bo que va intentar obsessivament replicar les sensacions durant els següents 20 anys amb més de 1,000 dones i gastant més de 60,000 USD en sexe telefònic, massatges eròtics, noies de companyia i pornografia. Diu que els diners que pagues a les noies et permet estar més segur de tu mateix al seguici perquè no et poden rebutjar.

92- ELS ÀNGELS

Phil, 54 anys, empresari, casat

Phil no va dubtar quan la noia del massatge li va preguntar si volia anar més enllà per un extra de 40 USD. La següent vegada, la mateixa noia va proposar provar una mica més extrem i va obrir la porta al BDSM. El plaer que li va donar el dolor suau el va fer plantejar moltes preguntes per a les quals necessitava una resposta. Ha estat feliçment casat durant 20 anys, però el BDSM allibera l’estrès i inverteix els rols de presa de decisions i poder. Té una dominatriu anomenada Mistress Chloe a la qual és fidel i dedicat, i està segur que és una cosa que la seva dona no podria entendre.

93- ELS ÀNGELS

Edgar, 39 anys, camioner, casat

Després d’un accident de cotxe greu, l’Edgar va caure en una depressió. Durant mesos i pel seu treball passava davant de les noies de l’avinguda Figueroa i un dia, després de discutir amb la seva dona, però després d’una va pagar 40 USD per un servei oral. Va ser tan satisfactori que va començar a anar-hi almenys dues vegades per setmana. un dia el va agafar la policia i per evitar la presó va entrar en un programa de rehabilitació per addicció al sexe. Es va adonar que tenia un problema, però després de la teràpia ara pot conduir per Figueroa i no sent cap impuls en absolut. Tot i així sap que haurà d’estar alerta la resta de la seva vida per no tornar a caure.

94- ELS ÀNGELS

Brandon, 37 anys, lampista

Quan tenia 69 anys, el cap de Brandon el va portar a una sala de massatges, on una dona el va portar a una habitació i li va donar una dutxa íntima. Després el va portar a una altra habitació, li va fer un massatge i va tenir la seva primera experiència sexual. Ella era molt atractiva i li va dir que era un bon noi i hauria daconseguir una núvia en lloc de pagar per sexe. Avui, recordant aquell dia, una part se sent culpable per haver alimentat el tràfic de persones i no vol tornar, però una altra part segueix reconeixent l’experiència com a molt plaent

95- ELS ÀNGELS

Theodore, 23 anys, estudiant, solter

Després de trencar amb la seva nòvia, Theo va decidir passar un cap de setmana a Las Vegas. A la darrera nit, caminava per l’Strip borratxo i es va sorprendre quan una dona li va parar per parlar amb ell. Es va adonar que era una treballadora sexual perquè anava vestint anada de manera molt provocativa. Van negociar un preu i van anar a la seva habitació. Va ser una experiència increïble perquè ho van fer al balcó amb vista a l’Strip. Després d’aquesta experiència va començar a pensar en les dones de manera diferent, i diu que tots els homes haurien d’anar amb una prostituta almenys una vegada a la vida per tenir una imatge completa.

96- ELS ÀNGELS

Hector, 33 anys, electricista, solter

La primera vegada d’Hector va ser fa més de vuit anys i estava molt nerviós. Volia explorar el sexe i no hi havia cap altra forma per a ell en aquell moment. Va trobar un número a Craigslist i va conèixer la noia en un motel. Ella va fer tot fàcil i li va fer un molt bon massatge que el va fer sentir especial. Ara només té relacions sexuals amb prostitutes, per poder satisfer el seu desig sexual sense haver de preocupar-se per totes les altres ximpleries. Les treballadores sexuals, més que qualsevol de les seves amigues dones, ho han ajudat a guanyar confiança amb les dones en general.

97- ELS ÀNGELS

Mario, 47 anys, escriptor, solter

Mario estava en una festa a West Hollywood quan una noia molt maca se li va acostar, aparentment interessada a conèixer-ho millor. Es va quedar amb ell tota la nit, però quan la va convidar a continuar a casa, ella va demanar 600 USD a la nit. Estava frustrat, però va decidir que no podia desaprofitar tota l’energia que ja havia invertit a parlar amb ella, així que va acceptar. Va ser molt professional i li va donar una nit de “núvia real”, amb petons i abraçades, així que encara que no ho faria de nou perquè definitivament està fora del seu pressupost, no se’n penedeix en absolut.

98- ELS ÀNGELS

Jim, 28 anys, jardiner, casat

Jim feia deu anys que no tenia sexe al matrimoni quan va decidir entrar en fòrums de trobades sexuals. Va trobar una dona que li va agradar i es van veure en un motel. Ella li va demanar que es dutxés i s’assegués al llit. Havia passat tant de temps des de la darrera vegada que va tenir relacions sexuals que no sabia què esperar, però ella va ser molt pacient i comprensiva. Va valdre totalment la pena pagar 150 USD per sentir-se desitjat novament durant una hora. La va seguir veient regularment fins que es va retirar i ella mateixa li va recomanar altres noies. Encara està casat però han continuat sent bons amics amb aquesta primera dona a qui va pagar.

99- ELS ÀNGELS-

Nick, 46 anys, mecànic, en una relació

Tot i que la primera vegada que Nick va pagar per sexe va ser molt decebedor, ho va intentar de nou, pagant una tarifa d’entrada de 40 USD i 150 USD per un servei complet i un massatge. Tant ell com la massatgista de 22 anys van tenir diversos orgasmes i després van parlar sobre la vida i la religió i aquesta primera trobada es va convertir en una relació que va durar tres anys. Que ella fos prostituta no era problema, però Nick vivia amb la por que ella no volgués quedar-se amb un home de la seva edat, així que va tornar amb la seva dona. Encara estranya molt la noia i pensa que deixar-la probablement va ser un dels errors més grans de la seva vida.

100- ELS ÀNGELS

Edward, 50 anys, inversor, casat

Després d’un dia de feina estressant i de trencar amb la seva nòvia, Edward va prendre prestat la interlocutòria del seu advocat per prendre una mica d’aire fresc, però es va perdre i li va preguntar a una noia a Hollywood Boulevard per la direcció. Ella va ser molt amable i la va convidar que l’acompanyés a l’hotel. El seu nom era Vivian, i hi havia una gran química entre ells, així que li va pagar 3.000 USD perquè l’acompanyés la resta de la setmana. Sempre havia evitat les relacions romàntiques, però amb aquesta noia les coses es van sentir diferents, i després de dubtar una mica, la va treure dels carrers per sempre en casar-s’hi.

Tots els patrocinadors Amb el suport de: