Alexandre Folgoso

A Bullet in the Chest

“A Bullet in the Chest” neix de la supernova que va suposar per a Alexandre Folgoso la Residència de Creació & Experimentació del Revelat’23.

Aquesta mostra, composta per algunes imatges preses durant la pròpia residència i materialitzades a través d’alguns dels coneixements adquirits en ella, suposa un laberint de miralls que reflecteixen la naturalesa polièdrica i performativa de la identitat de gènere.

Imatges que retornen al públic el seu propi reflex, interrogant sobre la possibilitat de retratar la construcció de la identitat des d’un lloc menys sòlid i més expandit.

 

Blanca Berlin

Alexandre Folgoso (Xinzo de Limia, Ourense)

És uni fotògrafi i filòlogui resident a Berlín. Immersi en el capitalisme de la imatge, Alexandre advoca per la fotografia analògica com a mitjà per contrarestar els vertiginosos temps de l’era digital.

Especialitzadi en estudis literaris, presta especial atenció a la intersecció entre fotografia i literatura; al mateix temps que examina l’ambigua relació entre fotografia i veritat, qüestionant l’autenticitat i la naturalesa de tots dos mitjans.

L’obra profundament personal d’Alexandre Folgoso explora la condició humana, aprofundint especialment en qüestions que tenen a veure amb la identitat de gènere, la memòria i la ficció.

Tots els patrocinadors Amb el suport de: