Pensant ja en el 2018

Ens queda el bon record de totes les exposicions, tallers, xerrades conferències, de la Fira comercial i el Market, del bon ambient, de tots els nous amics que hem fet i dels que any a any tornem a trobar aquí.

Aquesta ha estat la millor edició d'aquest festival que creix any a any i que esperem millorar en la propera edició, en la qual ja estem treballant.

Ara estem desmuntant exposicions, retornant les obres als seus autors i fent balanç de tot el que s'ha fet, per poder millorar-lo. Per això us convidem als que hagueu vingut a que ompliu aquest formulari.

No us costarà gaire d'omplir i a canvi podeu guanyar una estupenda càmera Instax de Fuji, un dels patrocinadors del festival. Farem el sorteig a finals de juny.

A nosaltres ens servirà de molt per poder completar un estudi d'impacte i conèixer el perfil dels visitants del festival.

En els propers mesos tornarem a anunciar nous tallers i us mantindrem informats de totes les novetats a través de les xarxes socials o si ho voleu, a través del nostre Newsletter. Podeu apuntar-vos a peu de pàgina.

Moltes gràcies pel vostre suport i ens veiem novament el 2018.

Aquí podeu veure el vídeo d'aquesta cinquena edició, realitzat per en Pep Prats.

Us animem a etiquetar les fotografies que heu fet al festival amb el hashtag #revelat17