Calls & Reviews Helpdesk

 

O com presentar-se a una convocatòria sense morir en l’intent

Amb Moritz Neumüller i Tanit Plana

Resum

Un workshop interactiu on t’emportaràs consells i lliçons valuoses sobre com presentar el teu treball a una convocatòria o visionat de portafolis de manera eficient i efectiva.

Tips sobre com escriure un statement, on trobar certàmens i saber quan un projecte està llest per presentar-lo a un concurs.

L’activitat constarà de dues parts, una càpsula online oberta a tot el món i de caràcter gratuït, que servirà com a prèvia pel workshop presencial que es realitzarà a Barcelona, on s’entrarà en matèria i es profunditzarà en pràctica.

Les dues sessions es duran a terme en castellà/anglès

Desenvolupament del workshop

Una Càpsula Online

Aforament complet

GRATUÏTA amb inscripció

Contingut

Presentació del taller i dels professionals que l’impartiran. Tipus de convocatòries als quals ens enfrontem avui dia (visionats, residències, exposicions, edició, maquetes…) i les seves particularitats. A més, oferirem consells generals per a inscriure’s a cadascuna d’elles.

Un Workshop presencial

A la Wonder Photo Shop Barcelona

Contingut

Consells detallats per a la presentació del teu portafoli a diverses convocatòries. Oferim l’opció que els alumnes enviïn prèviament els seus projectes en línia. Alguns d’aquests treballs seran seleccionats per a la part pràctica del taller, on revisarem els seus punts forts i febles.

Qui són Moritz i Tanit?

Blanca Berlin

Moritz Neumüller (Linz, 1972)
The Curator Ship, Director

Moritz Neumüller, Ph.D. (Linz, Austria, 1972), és curador, educador i escriptor en el camp de la Fotografia i els Nous Mitjans. Ha treballat en projectes d’investigació i gestió per institucions internacionals com el Museu d’Art Modern de Nova York, La Fàbrica a Madrid i PhotoIreland a Dublín. Actualment, és el curador cap de la Photobookweek a Aarhus, Dinamarca. Des de 2010, dirigeix The Curator Ship, una plataforma que proporciona informació útil per artistes visuals i curadors.

Tanit Plana (Barcelona, 1975)
Fotògrafa i educadora

Tanit Plana (Barcelona, 1975) és artista i fotògrafa amb títol de Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Gràcies a la seva investigació i producció artística ha adquirit una beca Leonardo de la Fundació BBVA al 2016, BCN Crea 2020 i Propuestas Vegap 2021 també a Art for Change 2022 de la Fundació La Caixa, entre d’altres. La retrospectiva del seu treball es va exposar al Canal d’Isabel II a Madrid (2019) i la seva exposició “PUBER” a Virreina Barcelona Centre de la Imatge (2021).

Dates i horaris

Càpsula online

04/10 de les 19:30h a les 20:15h

Workshop

14/10 de les 10h a les 14h

Qui pot participar?

Fotògrafxs amateurs o professionals que vulguin aprendre a fer valdre el seu treball a l’hora de presentar-lo a convocatòries i visionats, nacionals i internacionals.

 

 *Lxs assistents del workshop obtindran un 50% de descompte directe a l’actual Open Call per exposar al festival Revela’t

Necessitats del taller

Per la càpsula online

No necessites absolutament res, tan sols apuntar-te prèviament a aquest enllaç per poder rebre el link de Zoom, una hora abans de la formació.

Pel workshop presencial

Ganes d’aprendre. Es posaran diversos exemples pràctics durant la sessió. Pots fer un simulacre de convocatòria aquí i potser s’utilitzarà el teu projecte com a exemple al curs.

Preu

Càpsula online

→ GRATUÏTA amb inscripció

WORKSHOP presencial

40€/pers: EARLY BIRD primeres 10 places

50€/pers següents 10 places

(amigxs Revela’t 25€) sempre

Apunta’t ara

Precio

Localització

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres a espaifotografic@gmail.com

Amb la col·laboració de

Tots els patrocinadors Amb el suport de: