Condicions venda d’entrades

  •  Dades Personals: En adquirir una entrada pel festival, l’usuari accepta i autoritza expressament que les dades proporcionades durant el procés de compra puguin ser utilitzades per a l’enviament de newsletters, comunicacions promocionals i qualsevol altre fi relacionat amb l’organització de l’esdeveniment i amb l’activitat d’Alex Varas Cameras.
  • Entrada No Reemborsable: Totes les entrades adquirides pel festival són estrictament no reemborsables. No es realitzaran devolucions sota cap circumstància, inclosos, però no limitats a, canvis en el programa, cancel·lacions a causa de condicions climàtiques adverses, canvis de data o qualsevol altre motiu.
  • Canvis en les Visites Guiades: Aquells usuaris que hagin adquirit una entrada que inclogui visites guiades tenen la possibilitat de sol·licitar un canvi de dia per a la seva visita. No obstant això, aquest canvi està subjecte a disponibilitat. Per realitzar un canvi de dia, l’usuari haurà de consultar prèviament amb l’organització del festival per verificar la disponibilitat en la data desitjada. No es garanteix la disponibilitat per a canvis de data, per la qual cosa es recomana realitzar la consulta amb la deguda antelació. Contacta amb l’organització a espaifotografic@gmail.com.
  • Ús d’Imatges i Gravacions: En assistir al festival, l’usuari accepta i autoritza la captura, gravació i utilització de la seva imatge, veu i qualsevol altra representació durant l’esdeveniment per a fins promocionals, publicitaris o de difusió del festival, sense dret a compensació alguna.
  • Límits de Responsabilitat: L’organització del festival no serà responsable de pèrdues, danys, lesions o qualsevol altre perjudici que pugui patir l’usuari durant la seva assistència a l’esdeveniment, llevat que aquest perjudici sigui directament causat per negligència comprovada per part de l’organització.

En adquirir una entrada pel festival, l’usuari reconeix i accepta tots els termes i condicions establerts anteriorment. Es recomana llegir detingudament aquests termes i condicions abans de realitzar la compra de la seva entrada.

Tots els patrocinadors Amb el suport de: