Breu historia del Revela’t

Aquest any celebrem l’onzena edició de festival Revela’t, un èxit que atribuïm a tots aquells que ens han donat suport i empès a continuar aquesta gran aventura. Durant aquests anys hem après molt, dedicats a fer créixer el festival amb passió i formant relacions meravelloses amb persones de tot el món.

Organitzar el festival requereix un gran esforç i superar desafiaments com l’escàs finançament. Tot i haver incrementat els ingressos any rere any, encara depenem en gran mesura de subvencions i patrocinis, que cada cop són més difícils d’aconseguir a causa dels exigents requisits. A més, trobar suport empresarial per al mecenatge cultural és encara un repte, malgrat les iniciatives per conscienciar-ne els beneficis. En resum, encara que hem tingut èxit en fer créixer del festival, encara hi ha desafiaments per superar. Esperem que, en un futur proper, les institucions i el món empresarial valorin més la importància de donar suport a la cultura.

El festival està organitzat per una petita associació sense ànim de lucre, i degut a què el finançament en cultura continua sent incert, a vegades ens hem vist obligats a recórrer a solucions com una pòlissa de crèdit o fins i tot posar diners de la nostra butxaca.

Per això, apel·lem a aquells que assistiu fidelment al festival Revela’t que us convertiu en Amics/gues del festival, amb una petita aportació que us brindarà accés a entrades i altres beneficis durant el festival i durant tot l’any. És una manera de comprometre’s i contribuir, de manera romàntica i pràctica, a celebrar molts més anys de festival Revela’t.

Blanca Berlin
Fotografia realitzada per l’equip Branco Ottico la passada edició de 2022.

Tens més preguntes? Contacta’ns a espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: