REVELA-T 2017: convocatòria de PROJECTES EXPOSITIUS

Fa 4 anys que el festival presenta exposicions de temàtica lliure. El 2016 hem incorporat amb molt d’èxit la convocatòria a la participació. Això ens donà la possibilitat de triar entre les 147 propostes que s'hi varen presentar i poder així veure l’obra de fotògrafs d’arreu del món i ara ens dóna peu a introduir un tema que doni coherència al contingut expositiu del festival. Gràcies a la quantitat de propostes rebudes en la passada edició, el 2017 ens dóna peu a introduir un tema que doni coherència al contingut expositiu del festival.

 

HIDDEN

El tema proposat per aquesta cinquena edició el resumiríem en una paraula: “Hidden”, amagat, ocult... però en un sentit molt ampli del terme, com a concepte general i interpretable.

El que està ocult, el que no es veu a primer cop d’ull, el que ens és molt llunyà en distància o en el sentiment, el que no es vol veure, el que és o ha estat tabú, el que està encobert, dissimulat, secret o rar… Busquem paradisos perduts, llenguatges secrets, àngels que son dimonis i dimonis que es fan passar per àngels, la part salvatge d’allò més innocent i tot el que et sembli que pot cabre en aquesta descripció.    

 

VOLS PARTICIPAR-HI?

Si tens un bon projecte fotogràfic que mostrar i vols que sigui vist per milers de persones i si vas participar en anteriors convocatòries o et vas quedar amb les ganes de fer-ho, ara tens una nova oportunitat.

La cinquena edició del Festival Revela-T es celebrarà del 19 de maig al 28 de maig de 2017. Les sales d'exposicions romandran obertes els caps de setmana i durant les activitats o visites establertes prèviament.  

Hem prorrogat el plaç d'admissió fins al dia 20 de gener, a petició de molt s de vosaltres. Teniu temps fins aquest dia, ara si, improrrogable.

UN PREMI I MÉS...

Aquest any, com a novetat, hem decidit instaurar un únic premi de 1000 € a la millor exposició presentada. L'exposició guanyadora serà escollida per un jurat en el propi festival.

Esperem que sigui un al·licient més per participar, i a més l'Associació Fotogràfica Espaifoto, organitzadora del festival, comprarà fotografies per un valor total de 1.000 € entre diversos dels fotògrafs expositors. Esperem poder anar incrementant aquestes partides en properes edicions o trobar patrocinadors per a un premi més gran en aquesta mateixa convocatòria.