Photo Art Books

Fotollibres i identitat: finestres a la diversitat cultural i social.

Exposició col·lectiva dedicada a fotollibres, organitzada per Photo Art Books i comissariada per Mireia Alises, que explora la complexa noció d’identitat des d’una varietat d’angles i contextos. A partir d’una cuidada selecció de l’obra de vint-i-un fotògrafs i fotògrafes a través dels seus llibres, ens submergim en els territoris íntims i diversos de la identitat humana, explorant temes d’intimitat i autoconeixement, identitat territorial, gènere, pertinença a un col·lectiu i ètnia.

Cada fotollibre es presenta com una finestra cap a un món únic d’experiències i perspectives, recordant-nos que la identitat és un viatge continu d’autodescobriment i exploració. Amb tots ells convidem els assistents a reflexionar sobre la naturalesa canviant i multifacètica de la identitat individual i col·lectiva.

Aquests fotollibres capturen la connexió entre l’individu i el seu entorn, desafien les normes socials i celebren la diversitat i la força de la identitat grupal. A través de retrats íntims, relats personals i històries familiars, aquesta exposició ofereix una exploració fascinant de la diversitat i la complexitat de la identitat en la societat contemporània.

 

Participants:

Angélica Dass, Benjamín Rasmussen, Tomaso Clavarino, Marvel Harris, Maude Arsenault, Marisol Méndez, Jess T. Dugan, Joseph-Philippe Bevillard, Maria Sturm, Elisa Miralles, Arian Christiaens, Karine Zenja Versluis, Mariela Sancari, Alejandra Carles-Tolra, Brenda Moreno, Sergio Castañeira, Milla Talassalo, Mar Sáez, Joaquín Zamora, Hugo Ángel i Carla Williams.

Blanca Berlin

Photo Art Books

Photo Art Books és una plataforma especialitzada en la difusió de continguts sobre fotollibres, publicats en l’àmbit nacional i internacional, dedicant especial atenció a les autoedicions d’àmbit nacional, amb l’objectiu de visibilitzar l’obra de fotògrafs i fotògrafes espanyols.

Un projecte creat i dirigit per Mireia Alises, fotògrafa, documentalista i gestora de continguts digitals, vinculada des de fa més de quinze anys al món de la fotografia.

Amb el suport de: