Passejada Fotogràfica Vilassar de Dalt

Taller amb Arnau Saborit Floriach

Dissabte 18 de maig

Els passejos fotogràfics o photowalks són una proposta que combina l’art de caminar i la fotografia. Amb la intenció de conèixer i reivindicar el patrimoni local de Vilassar, des del Museu Arxiu s’organitza aquest passeig en entorns característics del nostre municipi.

Ho farem a partir de l’exposició de l’arxiu de la col·lecció Sala Losdijck, intentant reproduir alguns dels llocs que es mostren en les fotografies centenàries de Vilassar. Aquest testimoni de com era la vida del poble fa tants anys ens obre la possibilitat de documentar-la de nou, fent valdre les imatges de la col·lecció i aportant una mirada contemporània de Vilassar de Dalt.

Acabarem el passeig en la mateixa exposició.

Arnau Saborit Floriach

Arnau Saborit Floriach, graduat en Mitjans Audiovisuals en Tecnocampus, es un fotògraf documental de Vilassar.

Recentment ha cursat els seminaris de Paisatge i pràctiques fotogràfiques i Narrativa i llenguatge fotogràfic en l’Escola Bloom, el curs de Fotografia documental d’autor en L’Observatori i el taller de Visual Storytelling de VII Photo Agency en la Casa Golferichs.

Amb experiència durant més de set anys com a monitor d’oci, actualment és docent i acompanyant en diversos cursos i tallers de fotografia, tant per joves com per a adults. El territori, el joc i els límits del llenguatge són els eixos vertebradors de la seva pràctica fotogràfica, els quals li permeten realitzar els seus propis projectes personals paral·lelament a la seva labor com formador.

Horari

Idioma: Català

Museu Arxiu Municipal, Carrer Marqués de Barbarà, 9, Vilassar de Dalt

Dissabte 18 de maig 10 a 13h

Entrada lliure amb inscripció. Places limitades.

En col·laboració amb:

Condicions de cancel·lació

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: