UN LEMA: KLAATU BARADA NIKTO

Per a la propera edició del 2019 utilitzem com a leitmotiv l’icònic missatge de la ciència ficció Klaatu Barada Nikto.

A la que és una de les frases més recordades de la història del cinema, la protagonista de “The Day the Earth Stood Still” (Ultimàtum a la Terra, 1951), pronuncia la frase davant el robot Gort perquè aquest desisteixi d’aniquilar la Terra. Unes paraules utilitzades in extremis que salvaran el planeta de la destrucció extraterrestre.

Mitjançant aquest missatge, Revela’T pretén estimular projectes fotogràfics que reflecteixin la complexa relació de l’ésser humà amb el planeta, marcada pels canvis i desequilibris derivats de l’ús i abús de la Terra, així com dels interessos polítics i econòmics, provocant entre d’altres, el canvi climàtic, els moviments migratoris o les guerres, però que també mostra un costat més amable i esperançador gràcies a la bellesa i riquesa del seu hàbitat i a través d’iniciatives socials o ecologistes.

D’aquesta manera, l’edició Revela-t 2019 qüestiona la nostra vàlua com a civilització i llança aquestes preguntes d’abast interplanetari:

Per què mereixeríem ser destruïts? o Per què mereixeríem salvar-nos?

QUÈ ÉS REVELA’T?

Revela’T és un festival fotogràfic internacional que s’ha convertit en punt de trobada pels amants de la fotografia i en especial pels apassionats de la fotografia analògica.

En una era en què domina la tecnologia digital, Revela-T advoca pels procediments fotogràfics que requereixen una mirada i un tempo més reposats, així com per compartir experiències, coneixements, i establir contacte i sinergies amb altres persones, institucions i projectes .

 

VILASSAR · BARCELONA · MADRID

El festival Revela’T neix a Vilassar de Dalt en 2013 organitzat per l’Associació Fotogràfica Espaifoto i es posiciona com l’esdeveniment d’innovació cultural de referència internacional en fotografia analògica contemporània.

En el 2017 àmplia la seva àrea d’influència a Barcelona, organitzant el OFF Revela’T, on galerías i centres especialitzats en fotografia se sumen a la proposta expositiva. En el 2018 hem tingut 20 exposicions a la ciutat, més les 30 que s’exposen a Vilassar.

A la fi del 2018 acceptem el repte de fer una edició d’hivern a Madrid amb tant èxit que ja estem preparant una altra edició per a desembre de 2019.

Aquest 2019 ampliem la nostra presència a Barcelona i el dia 15 de juny tenim prevista una jornada sobre fotollibres i altres formats a l’Antiga Fàbrica Damm.

… i el futur ens ofereix nous reptes que us anirem explicant en breu.

FES-TE AMIC DEL REVELA’T 

L’organització de el Revela’T suposa un repte cada any per a la Associació Fotogràfica Espaifoto.

Compartir i difondre fotografia i cultura no és gens fàcil i malgrat que tenim aportacions d’institucions i patrocini privat no cobrim les necessitats que el festival en expansió necessita.

Per a això us demanem el vostre suport, la qual cosa per a vosaltres pot ser un petit esforç, per a nosaltres ho és tot.

Participar en les activitats és una forma de col·laborar, però hem pensat una nova manera de col·laborar de forma senzilla i amb una sèrie d’avantatges exclusius, fer-se Amic Revela’T

Una aportació anual, que podràs reconvertir en materials, tallers o altres regals i que a més saps que anirà destinada íntegrament a l’organització del festival.

¡Llarga vida al Revela’T!

Com ajudar a mantenir viu el festival

ORGANITZEN

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA ESPAIFOTO

Patrocinen

Col·laborenCONTACTE