Fotografia d’en Marc Ávila Català, guanyador del premi “Exposició a Revela’T 2021” en els visionats de la passada edició 2020

Quines ganes de passar pàgina d’aquest 2020, oi?

Mirem al futur amb optimisme i centrem-nos ja en l’edició d’aquest esperat 2021. 

Com cada any,  fem una crida a la participació per optar a exposar el vostre treball al costat de fotògrafs que han estat seleccionats per l’equip al llarg de l’any. 

En aquest any tan insòlit hem après a valorar (més) certes coses que potser teníem oblidades, el temps ha adquirit una nova dimensió i possiblement ho hem utilitzat per fer allò que sempre reclamava un millor moment, pot ser que fins i tot ens hàgim tornat més creatius que abans … Però, sobretot, hem après que la cultura i l’art són l’aliment de la nostra ànima.

Per això, en aquesta edició de 2021 ens enfocarem a mostrar treballs, potser més personals, més introspectius, més d’autor, fílies o fòbies, obsessions, això que no hem deixat de fer reiteradament (fotografia) i que a la fi ens hem adonat que ens defineix, que mostra el nostre univers propi.

Universos propis, en plural, perquè cadascú té el seu. Aquest lema és molt ampli i pot albergar moltes i molt diferents temàtiques, està obert a tota mena de projectes i propostes.

Tu decideixes. Sense por. Quin treball és el que millor et definiria com fotògraf@? Aquest és el que volem veure, Mostra’ns-, participa en la novena edició al costat de grans fotògraf@s i altres tantes exposicions.

Segur que veurem moltes obres de petit format, treballs íntims i emotius, però també sortirem als carrers, permetent la llicència de la hibridació tècnica per veure grans formats, i també, per què no?, col·leccions (que ja de per si són també universos propis), instal·lacions, muntatges, ens agradaria explorar altres formats, explica’ns el que fas…

Participar és molt fàcil ….

DATES, TERMINIS I + INFORMACIÓ

 • La convocatòria està oberta fins al 14 de febrer de 2021 a les 23:59h CET
 • Els resultats de la convocatòria s’anunciaran a mitjans de març de 2021
 • Les fotografies han de ser analògiques, tot i que també ens agraden les hibridacions, ja que ens obren universos de possibilitats. Per exemple, acceptaríem una presa analògica i copia final impresa en fine art o bé captura digital, internegatiu i copia en platinotípia…
 • No hi ha restriccions d’edat ni temàtica concreta. No obstant això, ha d’encaixar a la temàtica general de l’edició.

INSCRIPCIÓ

 • El preu per inscripció és de 20€ per projecte presentat.
 • Cada projecte ha de complir amb tots els requisits que se sol·liciten en el formulari (dades, imatges i textos)

JURAT

Moritz Neumüller

És un comisari independient, que treballa sobretot el mitjà fotogràfic i l’art digital, per biennals, festivals i museus internacionals.

Llicenciat en Història de l’Art i Economia, i Doctorat interdisciplinari sobre nous mitjans de la Universitat de Viena. Ha treballat per a institucions com el Museum of Modern Art a Nova York, i el festival PHotoEspaña a Madrid. És comissari general de l’Aarhus PhotobookWeek (Dinamarca), docent a IDEP Barcelona i director de l’àrea de fotografia de la IED Madrid.

Té un perfil d’Instagram amb el nom @thecuratorship que és una plataforma per artistes del camp de la fotografia i arts visuals. 

Rebeca Mutell

Dra. En Belles Arts per la UB i premi extraordinari de doctorat per la seva tesi Atrapant la llum. Origen i materialitat de la fotografia.
És membre de GREDITS, Grup de Recerca en Disseny i Transformació Social, de Bau, adscrit a U-Vic, on treballa com a professora de fotografia. Va ser un dels membres fundadors d’Atelie Retaguardia (2007-2012). Actualment, dirigeix juntament amb Martí Llorenç l’associació cultural Factoria Heliogràfica, dedicada a la investigació ia la pràctica artística de la fotografia.

Fernando Peracho

Director i propietari de la galeria Valid Foto BCN

És llicenciat en Belles Arts, restauració i fotografia. De 2001 a 2009 va ser responsable de la fotografia de la Galeria Hartmann a Barcelona. El 2009, cofunda la galeria Valid Foto BCN, galeria especialitzada en fotografia, on actualment treballa com a director. Des de 2015 promou BIPA, Premi Internacional de Fotografia de Barcelona.

Arnaud Laroche

Va estudiar cinema al Conservatori Lliure de Cinema Francès per seguir la formació com a editor i director.

En 2001 va participar com a fotògraf autor en una exposició col·lectiva, anomenada Les Boutographies de què va assumir la direcció el 2002 per convertir-lo un dels esdeveniments fotogràfics contemporanis més importants de França.

Meritxell Alvarez

Co-Fundadora i Directora de Projekteria [Art Gallery], galeria amb seu a Barcelona centrada en la fotografia artística contemporània d’artistes emergents, i comissària de l’Young Gallery Weekend Festival Barcelona.

PREMIS

S’estableixen diversos premis

1r PREMI (1)

 • Exposició física al festival Revela’T 2021.
 • Inclou la producció de l’exposició (o compensació si s’ha produït personalment).
 • Viatge i allotjament durant el cap de setmana principal.

2n PREMI (5)

 • 5 finalistes que podran exposar a 5 fotografies en una exposició col·lectiva al festival Revela’T 2021

3r PREMI (diversos, sense determinar)

 • Possibilitat d’exposar en alguna de les galeries del circuit OFF, a Barcelona i altres ciutats (Segons necessitats i demanda de cada galeria)

Tots els premiats

 • Inclusió al web i publicacions de festival.
 • Passada VIP a festival.
 • Inclusió automàtica en el Visionat de portfolis 2021.
 • Visibilitat per part de professionals, galeristes, col·leccionistes i públic general.

Per participar en la novena edició, no oblidis presentar-nos la teva proposta abans del dia

14 de febrer de 2021

Encara tens:

000 dies 00 hores 00 minuts 00 segons

PRESENTAR PROPOSTATERMINIS I CONDICIONS