EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES

Les exposicions són l’ànima del festival. Com sempre n’hi haurà moltes i variades. Des de fotògrafs/es consagrats fins a d’altres de joves artistes sorgides a partir de la convocatòria, però totes de gran qualitat.

Estaran obertes cada dia, des del 18 de setembre al 12 d’octubre. Els caps de setmana, ininterrompudament de 10h a 21h i entre setmana amb una pausa per dinar.

Les entrades serveixen durant una setmana i també hi haurà visites guiades els caps de setmana.

VILASSAR DE DALTSECCIÓ OFICIAL ALTRES CIUTATSRESERVA LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA (AMB DESCOMPTES I REGALS)

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS

Cada cap de setmana hi haurà activitats diverses, però el segon (24, 25 i 26 setembre) serà el destacat amb moltes activitats: Ponències, xerrades, pel·lícules, tallers, market fotogràfic, activitats per a públic familiar, i molt més, a Vilassar.

Enguany també hi haurà un cap de setmana destacat a la ciutat de Vic amb diferents activitats i exposicions

DESCARREGA EL PROGRAMA DE MÀ AMB TOTES LES ACTIVITATS24, 25 i 26 de SETEMBRE A VILASSAR DE DALT9 i 10 D'OCTUBRE a VIC (OSONA)

WEEKEND PASS

Si tens previst venir el cap de setmana principal (24, 25 i 26 de setembre), no et perdis l’oportunitat de veure i viure el Revela’T a fons, amb el Weekend Pass, un passi únic amb el que podràs entrar a tot el que es fa el cap de setmana, conferències, pel·lícules, inauguració, activitats infantils i també a totes les exposicions (tallers a part).

És possible que encara hi hagi aforament controlat, per tant, et recomanem agafar la teva entrada com més aviat millor.

RESERVA EL TEU WEEKEND PASS

VISIONAT DE PORTAFOLIS 12X12X20

Si estàs interessat o interessada en mostrar la teva obra a persones expertes en fotografia, provinents del món de les galeries, el col·leccionisme, escoles de fotografia, directors de festivals europeus, revistes, etc., aquesta és una gran oportunitat que t’oferim al festival Revela’T.

Descobreix com ho farem, quins són els visionadors, quins premis pots aconseguir, coneix tota la informació i comença a il·lusionar-te per ensenyar el teu treball i millorar amb el consell de grans experts. Podràs aconseguir diferents premis que t’ajudaran a aprendre, a produir la teva exposició i a poder-la mostrar.

VOLS SABER-NE MÉS?

REVELA'TV

Tot i que apostem pel format presencial, podreu seguir en directe el festival des de qualsevol lloc del món: informació al moment de totes les activitats que s’hi faran, i sobretot entrevistes a tots els autors i autores que estiguin entre nosaltres.

Ja tenim algunes entrevistes gravades que podreu anar veient els pròxims dies.

Us convidem a seguir-nos per YouTube o Vimeo

ENTRA AL CANAL DE REVELA'TV

MARKET FOTOGRÀFIC

Un dels atractius principals del cap de setmana destacat és el que anomenem Market fotogràfic, que consta d’una Fira comercial amb diferents marques i venedors de material fotogràfic, i un Mercat de venda d’obra fotogràfica analògica atès pels propis autors.

MARQUES I VENEDORSFIRA FOTOGRÀFICA D'AUTOR

CONVOCATÒRIES OBERTES

Hi ha dues convocatòries obertes.

  • Vols optar a participar en el Visionat de portafolis que es farà el 24 de setembre a Vilassar de Dalt?
  • T’agradaria exposar en la pròxima edició 2022? Serà la desena i tindrà un tema molt especial, EL TEMPS

Enguany, encara per seguretat, no podrem fer la Residència Artística, que esperem reprendre amb garanties en el 2022

VISIONAT DE PORTAFOLIS 24 de SETEMBRE (VILASSAR DE DALT)CONVOCATÒRIA EXPOSICIONS 2022, TEMA: EL TEMPS