Festa o Drama

Taller amb Can Grapes

Dimarts 21 de maig

La nostra proposta es treballar amb el format del FANZINE per donar-lo a conèixer i per oferir-lo com una eina més de creació. Volem treballar la narració feta amb imatges, la creació col·lectiva, l’edició del format imprès i reflexionar sobre l’autoria en la creació.

Treballarem amb imatges fetes de nit per l’alumnat. Pot ser qualsevol tipus de foto i de temàtica, l’única condició és que estiguin fetes durant la nit.

Crearem 4 fanzines diferents partint de la barreja de les seves imatges.

Contingut del taller:

– Presentació Can Grapes
– Fanzines Vs. Fotollibres
– Procés de fer una publicació
– Pràctica amb les teves imatges
– Tipus de seqüències
– Posada en pàgina
– Presentació de les maquetes

Can Grapes

Can Grapes és un col·lectiu creat l’any 2020 a Barcelona pels fotògrafs Ana Benavent, Arnau Sidera i el dissenyador gràfic Gerard Soler, que treballa al voltant dels fanzines vinculats a la imatge i a l’edició d’aquesta. Es tracta d’un projecte que vol aprofundir amb total llibertat a la creació, edició i distribució d’aquest tipus de publicacions.
 
Portem a terme tant projectes individuals de cadascun de nosaltres com projectes col·lectius desenvolupats en forma d’exercici en comú, com per exemple la nostra primera publicació “Can grapes hurt dogs?” o “Boquerones en…” on partint d’imatges creades per cada un de nosaltres vam realitzar varies publicacions de forma col·lectiva.
 
Can Grapes vol ser un plataforma de difusió i creació, per això participem en mercats editorials (Revela’t, Fiebre Photo Book, Art Photo Bcn…) impartim tallers tant a escoles com dins del marc de festivals de fotografia i assessorem a persones que vulguin tirar endavant projectes personals autoeditats. Les nostres publicacions es poden trobar a la llibreria Fatbottom, a Fotocolectania i també a la nostra botiga online (https:// cangrapes.bigcartel.com/) o Instagram: @cangrapes.fanzines

 

Requisits

Portar entre 10 i 15 imatges impreses en Din-A6 sobre el tema proposat: fotos de nit.

També s’ha de portar: tisores, celo, fulls blancs, bolis o llapis.

Horari

Idioma: Cast/Cat

Fàbrica cal Garbat. Carrer Balears, 12, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona.

Dimarts 21 de maig 16 a 19h

El preu és de 15€

 

Apunta’t ara

Condicions de cancel·lació

Tens més preguntes? Contacta amb nosaltres espaifotografic@gmail.com

Tots els patrocinadors Amb el suport de: