QUÈ ÉS REVELA’T?

Revela’T és un festival fotogràfic internacional que es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània; un punt de trobada pels aficionats a la fotografia i en especial pels aficionats de la fotografia analògica. Sense renunciar a res, però apostant pels procediments fotogràfics que requereixin una mirada i un temps més reposat, compartint experiències, coneixements amb fotògrafs institucions i projectes. 

El lema d’enguany és CAMINS i com sempre amb un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, posats d’exhibició i venda; comptarem amb figures rellevants a nivell nacional i internacional… i moltes altres sorpreses!

Revela’T vol unir als somniadors, als inconformistes, als intrèpids, als incansables, als que no tenen por de provar i explorar camins diferents dels habituals. 

Us esperem.

DATES DESTACADES

  • Les exposicions estaran obertes des del 3 de juny fins al 18 de juny.
  • El cap de setmana principal serà el 9, 10 i 11 de juny, amb la inauguració oficial, la fira comercial, markets, xerrades, tallers i activitats per a un públic familiar.
  • Tots els caps de setmana hi haurà activitats lúdiques paral·leles, visites guiades, gimcanes, photowalk, etc.