Open Call 2023

Revela’t, a banda de festival de fotografia analògica contemporània, pretén ser també una plataforma de projecció on estiguin al mateix nivell fotògrafs/es emergents i altres de rellevant importància internacional. Creiem en la força dels projectes i en donar oportunitats a tothom per igual.

Obrim dues noves convocatòries:

La de Residència de Creació i Experimentació Fotogràfica, on podràs compartir una setmana amb altres artistes de tot el món desenvolupant un projecte per al Revela’t 2024. Et ve de gust compartir les teves experiències, aprendre altres processos creatius, conèixer gent amb interessos similars, desconnectar i exposar al proper Revela’t? Aquesta és la millor ocasió per aconseguir-ho.

La convocatòria per al Visionat de Portafolis, on podràs mostrar el teu portafoli a nou experts de l’àmbit fotogràfic, rebre els seus inputs i consells, donar-li el potencial que mereix a la teva feina, revaloritzar la teva obra, fer importants contactes i guanyar premis que inclouen la producció i exposició de la teva obra. Fes un salt a la teva carrera amb aquesta gran oportunitat.