PROGRAMACIÓ ANUAL

Durant anys, la programació periòdica de tallers va ser una de les dades d’identitat del Revela’T. En anar creixent, la nostra prioritat es va centrar en les activitats del festival i de mica en mica els vam anar deixant molt a desgrat nostre.

Ara, amb el festival prou consolidat i una estructura més o menys sòlida, tornem a posar en marxa aquest projecte, per oferir experiències i coneixements, i créixer com a fotògrafs/es i com a persones.

Som conscients que és un moment complicat, amb molta oferta de tallers, de vegades impartits per gent amb poca experiència ia preus molt baixos. Aquest no és el nostre cas, sabem de la responsabilitat de transmetre coneixements i apostem des de sempre per la qualitat, amb ponents de provada mestria en les diferents matèries que tractarem. Esperem que us agradin i que aquesta iniciativa es pugui prolongar en el temps.

Per a la primera meitat del 2022 hem preparat aquests 6 fantàstics tallers d’entre 8/16 hores:

  • 144, pensar, caminar, pensar, mirar, pensar, editar, pensar amb David Salcedo, el 19 i 20 de febrer.
  • Veure i viure la càmera de plaques amb Joan Porredon, el 26 de març.
  • Taller de retrat amb Estela de Castro, el 2 i el 3 d’abril.
  • Paisatge documental contemporani amb Eduardo Nave, el 14 i 15 de maig.
  • Edició gràfica de fotografia documental amb Rafa Badia, durant l’11 i el 12 de juny.
  • Darrere la càmera amb Óscar Molina, el cap de setmana de l’1, 2 i 3 de juliol.

També estem confeccionant un llistat amb altres tallers, més breus, píndoles d’entre 2 i 4 hores, de contingut més pràctic i dirigits a aficionats que vulguin introduir-se al món de les tècniques fotogràfiques analògiques i d’altres per a col·lectius i centres escolars.

A banda del festival, volem estar més en contacte amb tots vosaltres durant tot l’any i aquests tallers ens hi poden ajudar a la vegada que continuar aprenent i aprofundint en el coneixement de la fotografia.

El nostre àmbit natural se centra a Barcelona capital, amb el permís de diferents institucions que ens cedeixen els seus espais, però podem organitzar-los (estem oberts a col·laboracions) també en altres ciutats si ens hi ajudeu.