TALLERS PRESENCIALS

Des de fa anys, en Revela’T ens dediquem a oferir les millors exposicions, però també els tallers que ens ajuden a acostar-nos més a vosaltres. Aquesta edició celebrarem el nostre desè aniversari i volem que la vostra experiència millori amb aquestes activitats.

Som conscients que és un moment complicat, amb molta oferta de tallers, però us podem assegurar que nosaltres us presentem activitats diferenciadores i d’alta qualitat. Sabem que porta una gran responsabilitat el fet de transmetre coneixements i encara que hàgim hagut de reduir la nostra quantitat de tallers, ens hem enfocat en què pugueu aprofitar aquest aprenentatge acompanyat dels millors professionals.

Esperem que us agradin i que gaudiu al màxim.

Durant el festival es realitzaran 6 tallers, tots tindran lloc en el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt:

  • Taller d’iniciació a la Solarigrafía amb Diego López Calvín, el 10 de setembre.
  • Processos creatius amb Luis González Palma, el 17 de setembre.
  • Autoedició de fotollibres: del concepte a la impremta amb Josep Amat i Lluc Massaguer, el 30 de setembre.
  • Boquerones En amb Can Grapes Fanzines, l’1 d’octubre. GRATIS amb el l’entrada del Photobook Day.
  • Imatge fotogràfica, fotollibre i discursos visuals amb Ros Boisier i Leo Simoes, el 2 d’octubre.
  • Edita: El secret està en el budell amb Tono Arias, el 2 d’octubre.

A part del festival, volem estar més en contacte amb tots/es vosaltres durant tot l’any i aquests tallers ens poden ajudar a això i a continuar aprenent i aprofundint en el coneixement de la fotografia.

Al llarg de l’any el nostre àmbit natural se centra en Barcelona capital, amb el permís de diferents institucions que ens cedeixen els seus espais, però podem organitzar-los (estem oberts a col·laboracions) també en altres ciutats si ens ajudeu a això, ja sigueu institucions o particulars interessats.