TEMPUS FUGIT

El 2022 celebrarem la desena edició del festival. Sembla molt de TEMPS, però tothom sap que la velocitat del temps és inversament proporcional al que se’n gaudeix. Nosaltres n’hem gaudit molt i per això ens ha passat volant; no ha estat per cap contracció espai-temporal fruit de la relativitat general, encara que sovint ens ho sembli.

Diuen que el TEMPS és lineal i funciona sempre en un únic sentit, endavant, encara que amb la fotografia podem fer una ullada enrere, i això, els que ja tenim una edat, ens fa adonar que a mida que avança, menys ens afavoreix😉 “Tempus fugit, …” segurament ho has vist en algun rellotge de sol, una expressió llatina que ens recorda que el TEMPS se’ns escapa, i que ens convida a no perdre’l. I quina millor manera de fer-ho que participant en aquesta convocatòria per a l’edició 2022.
T’hem de dir que aquesta vegada triarem molts més projectes per a la convocatòria, que hi haurà més premis i que participar-hi et pot obrir moltes portes i fer que el TEMPS et passi encara més de pressa, o potser més lent, tu tries…

El lema doncs serà aquest “Tempus Fugit…”, un concepte moooooolt ampli, que pot donar molt de si, obert a moltes interpretacions: projectes de llarga durada (o de curta), llargues exposicions, períodes, rellotges, mesures, comparacions, moviment, congelació… tot el que et sembli, segurament que hi tindrà cabuda.

Només ho has de provar. Tens TEMPS fins al 31 de desembre de 2021 T’hi apuntes?