Residència de Creació i Experimentació Fotogràfica 2022

T’agradaria passar una setmana d’immersió fotogràfica juntament amb altres artistes internacionals duent a terme un projecte de fotografia analògica que s’exposarà al Revela’T 2023?

La Residència de Creació i Experimentació Fotogràfica és un dels pilars fonamentals sobre els quals es construeix el festival Revela’T i s’ha convertit en alguna cosa més que un lloc de trobada per a fotògrafs de tot el món que durant el festival tenen l’oportunitat d’expressar-se i conviure amb altres artistes a qui mou la mateixa passió.

Aquesta residència és el germen d’una comunitat que creix any rere any al voltant de l’interès comú per compartir, viure i experimentar amb processos analògics, històrics o moderns, des de noves aproximacions a la fotografia química contemporània.

 

Nova data límit 16 de maig a les 23:59 CET

En què consisteix l’activitat?

L’objectiu de l’activitat és realitzar un intercanvi cultural i artístic per fomentar i desenvolupar un projecte individual o col·lectiu entre els assistents: un projecte que vagi més enllà de la mera suma de treballs individuals. Es tracta, en efecte, de reunir diferents fotògrafs, cadascun amb la seva visió, la seva sensibilitat, enfocament i experiència, amb els seus coneixements i les seves tècniques, i aconseguir un efecte de vies comunicants, en el que aprendre i permeabilitzar dels coneixements de la resta d’assistents. Aquest ambient de treball permetrà compartir conceptes i procediments, així com treballar amb les diferents tècniques, mètodes i processos escollits pels participants. Es podran formar equips de treball segons les preferències dels assistents, les condicions dels espais a fotografiar o les necessitats dels fotografiats.

On i quan?

La Residència de Creació i Experimentació Fotogràfica 2022 es realitzarà a Vilassar de Dalt, molt a prop de Barcelona, allotjant-se en una casa rural. En el mateix poble s’ubica la seu del Festival, i podràs accedir a peu a totes les exposicions i activitats que s’organitzen.

Les dates de la residència són de l’11 al 18 de setembre, és a dir, coincidint amb les dates del Main Weekend.

Per què participar en la residència?

 1. Una setmana d’intercanvi d’opinions i coneixements que et permetrà desenvolupar-te com artista.
 2. Espai de treball adequat i un laboratori per processar el material fotogràfic.
 3. Allotjament gratuït per tota la setmana.
 4. Dinars en diferents restaurants.
 5. Participar en una exposició col·lectiva per l’edició de 2023.
 6. Promoció a les nostres xarxes socials dels treballs realitzats durant aquella setmana.
 7. Poder assistir al Main Weekend del festival i conèixer a altres artistes de renom.
 8. Entrada VIP per totes les activitats del festival i descompte especial en els tallers especialitzats que es duen a terme durant el festival.
 9. Diferents activitats complementàries relacionades amb la fotografia analògica, com xerrades, projeccions, conferències o demostracions.
 10. Fer amics per tota la vida.

Com m’inscric a la convocatòria?

Si us plau, llegeix atentament les bases específiques per conèixer els termes i condicions d’aquesta residència. I si tens alguna pregunta no dubtis en contactar amb nosaltres.

Una vegada coneguis tots els detalls, hauràs de:

 1. Preparar tota la informació requerida.
 2. Pagar la quota d’inscripció (30€).
 3. Emplenar el formulari d’inscripció.
 4. Se seleccionaran els 8 participants i es comunicaran els resultats.

Informació requerida

 • Nom
 • Data de naixement
 • Biografia
 • Nacionalitat
 • País de residència
 • Direcció
 • Statement de la teva obra
 • Enllaços al teu portafoli (Web/Instagram/…)
 • Idiomes que parles/entens
 • Trajectòria fotogràfica

FAQs

Em retornen els 30 € d’inscripció si no soc seleccionat?

No! La quota de participació a la opencall de la residència serveix per cobrir (una part molt petita) dels costos, que inclouen: allotjament, menjars, fee dels tutors, el laboratori, les activitats, etc.

Fins a quin dia em puc inscriure?

Podeu enviar el formulari fins al 16 de maig a les 23:59 CET

Si no tinc compte de Google no em puc inscriure?

Si, pots fer-nos arribar el teu PDF a espaifotografic@gmail.com amb tota la informació requerida que trobaràs a aquest link: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ _ CAT

Com faig el pagament?

El pagament es fa a través de Paypal per defecte, i un cop realitzat hauràs de copiar el ID de la transacció en el formulari de Google. Si tens problemes per pagar amb Paypal, contacta amb nosaltres i et donarem una solució.

Quin cost suposa per mi si soc seleccionat?

El preu per apuntar-se a la residència només són 30 €, i en cas de ser un seleccionar per participar, Revela’T no es farà càrrec dels costos del viatge ni dels recursos materials consumibles pel desenvolupament de l’activitat artística durant l’estança. Anirà a càrrec de l’artista.

 

Et contestem més preguntes a @revelatfestival

CONTACTE

Estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que tinguis.

+34 932 324 595