QUÈ ÉS REVELA'T?

Revela’T és un festival fotogràfic internacional que es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània; un punt de trobada pels aficionats a la fotografia i en especial pels aficionats de la fotografia analògica. Sense renunciar a res, però apostant pels procediments fotogràfics que requereixin una mirada i un temps més reposat, compartint experiències, coneixements amb fotògrafs institucions i projectes. 

El lema d’aquest any és TEMPUS FUGIT i com sempre amb un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, punts d’exposició i venda; comptarem amb figures rellevants a escala nacional i internacional… i moltes altres sorpreses!

Revela’T vol unir als somniadors, als inconformistes, als intrèpids, als incansables, als que no tenen por de provar i explorar camins diferents dels habituals. 

Us esperem. 

 

Dates destacades

  • Les exposicions estaran obertes sense interrupcions des del 10 de setembre fins al 2 d’octubre. 
  • El cap de setmana principal serà el segon, 16, 17 i 18 de setembre, amb la inauguració oficial, la fira comercial, el markets, xerrades, tallers i activitats per a un públic familiar. 
  • En aquesta desena edició, tenim un altre cap de setmana destacat, 1 i 2 d’octubre, amb un Photobook Market, conferències, debats, xerrades i activitats dedicades al Fotollibre, i celebrarem el desè aniversari de Revela’T amb festa i concerts. 
  • Tots els caps de setmana hi haurà activitats lúdiques paral·leles, visites guiades, gimcanes, photowolk, etc.