Cómo buscan las olas la orilla del mar

El projecte se centra en la representació de la mar, el seu moviment impossible de controlar, la nostàlgia, el pas del temps i la borrositat dels instants. L’autor desenvolupa així una manera de veure molt personal, on la solitud sembla arremetre contínuament contra ell, i cerca refugio en les aigües del Cantàbric.

Aquest viatge fotogràfic ve desenvolupant-se des de fa diversos anys, i és el resultat dels moments capturats per l’autor en la seva etapa més recent, on sembla que el temps accelera o es deté a plaer. Tot comença pocs mesos abans de la crisi sanitària del Covid-19 i el seu conseqüent confinament.

David Castillo

Santander

Gran apassionat de la fotografia en el seu estat més primari dedica els seus esforços en el rescat d’una fotografia química, sense alteracions, quan la llum es plasma en la plata en la seva forma més salvatge. Així es deixa veure al llarg de la seva obra més recent, experimentant amb diversos formats i tècniques clàssiques per a transmetre precisament uns sentiments purs, primaris, sense alteracions.

Ha participat en diverses exposicions, entre elles les col·lectives “Nuevos y Raros” en el CNFoto i posteriorment en el Centre Cultural Doctor Madrazo, a més de l’exposició individual “N-623” en el Centre Cultural Feréstec.

Burgos

www.espaciotangente.net

Inauguració: Divendres 9 setembre de 2022