A crack in the mirror

La intenció del projecte és tenir una visió sobre la infància, la pubertat i l’adolescència, a través del seguiment d’algunes nenes que fotografio cada any.

La idea és construir un diari de vida que reflecteixi els canvis en cadascuna de les etapes de creixement de la metamorfosi per la qual han de passar les nenes des de la infància fins a l’edat adulta.

Cristina Fontsaré

Barcelona

Va estudiar Belles arts i Paisatgisme a la Universitat de la seva ciutat natal i va completar els seus estudis a Londres i París.

Treballa en projectes a llarg termini relacionats amb el paisatge, la infància, els adolescents i els cicles de la vida. Sempre buscant la màgia en el dia a dia molt a la vora.

El treball de Cristina ha estat àmpliament exposat en llocs com: The Royal Photography Society, Bristol. II Festival Internacional de Fotografía de Castilla y León 2022, Centro de la Fotografía del TEA, Tenerife, DA2 Domus Artium Salamanca (ES) Cener for Fine Art Photography Fort Williams, Griffin Museum of Photography, Mopla, Month of Photography, Los Angeles (USA). Els seus projectes han estat publicats en revistes i plataformes com: The Britisth Journal of Photography, The Guardian, L’Oeil de laPhotografie, Lenscracth and Lensculture, entre altres.