Bajo todos los cielos

Políptic de 40 fotografies instantànies que creguin un mapa d’experiències i records sota el cel. Cada fotografia va anar capturant el cel en diferents moments, hores i llocs durant un viatge per terra Argentina. Aquesta obra representa la fugacitat de la imatge en la nostra memòria.

Cada fotografia porta un text, el qual ens retorna la imatge a través del seu relat. Aquest exercici d’imaginació apel·la al record i experiències del propi espectador. Aquest mapa és atemporal i transversal.

Beberly Estay

Santiago, Xile

Fotògrafa, artista i investigadora en cultura visual. Amb un enfocament reflexiu sobre els conflictes de la percepció visual humana, la percepció de l’entorn i l’autopercepció. Des de les seves primeres exhibicions com “Podem recordar-nos?” de l’any 2014, on presenta la seva primera instal·lació visual i que consisteix en una sèrie de fotografies color que recreen imatges dins de l’úter matern durant el desenvolupament cel·lular, embrionari i fetal.

En els últims anys, a causa de la seva pertinença al poble indígena Diaguita a Xile, es troba desenvolupant treball de creació visual i recerca relacionat a la seva línia familiar ètnica, estudiant el paisatge ancestral de la fèrtil Vall de Choapa, l’arxiu familiar i el retrat, explorant la imatge fotogràfica des del seu caràcter més etnogràfic i antropològic.