Pasado-Presente-Futuro

Reflexionar sobre la consciència de temps limitat, ens porta a pensar que el temps que passem en vida, té tres estats perfectament diferenciats, “Pasado, Presente, Futuro”.

El “Pasado” és la nostra història personal, el lloc on es diposita la nostra vida i els seus fruits, al ritme en què aquests es produeixen, és l’estat des d’on transcendeix el nostre llegat.

El “Presente” és el moment actual, efímer i etern, del qual mai podem sortir, segons abandonem un present que s’ha donat en una porció de temps ínfima, aquest passa a ser passat i avança de manera inexorable cap al futur més immediat.

Podem recordar el passat i imaginar el futur, però no podem abandonar el present, ja que és el lloc on habitem de manera perpètua.

El “futuro” són els anys que tenim, els anys que ens queden per viure. Ningú sap quants són, però podem influir en aquest futur, conservant allò que ens fa feliços.

Es planteja aquest projecte, com una trilogia fotogràfica, des del convenciment més íntim, que la fotografia física, impresa en paper de plata, és un dels més importants suports que permeten recordar el passat, viure el present i que té transcendència en el futur, independentment que el motiu o persona retratat, hagi desaparegut o no. Poques coses suporten millor el pas del temps, que una fotografia en paper.

 

Alfredo Herrezuelo

Burgos

Aficionat a la fotografia des de la seva joventut i de formació autodidacta, ha format part de diferents col·lectius fotogràfics de Burgos, destacant el “Fotoclub contraluz”, amb el qual va poder organitzar diferents esdeveniments relacionats amb la fotografia, ha participat en nombroses exposicions col·lectives al llarg d’aquests anys.

Actualment, està desenvolupant un projecte de difusió, promoció i divulgació de la fotografia analògica, anomenat “Una mirada gris” i el seu treball fotogràfic s’enfoca en la realització de projectes basats en la relació hostil, entre l’ésser humà i el seu entorn físic i espiritual.

Burgos

www.espaciotangente.net

Inauguració: Divendres 9 setembre de 2022