CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ

Comptem amb la teva assistència, de manera que si per qualsevol raó necessites fer una cancel·lació, preguem que ens ho notifiqueu per correu electrònic 15 dies o més abans de la data d’inici de l’activitat. En aquest cas et tornarem el teu pagament íntegre.

Si la notificació de la cancel·lació es realitza menys de 15 dies abans de l’inici de l’activitat, haurem de retenir la meitat del pagament.

No es retornarà cap inscripció o reserva després del començament de l’activitat.

El Festival Revela-T pot cancel·lar una activitat que no compleix els requisits mínims de registre o causa de les inclemències del temps. En cas que una activitat hagi de ser cancel·lada, tornarem íntegrament la quantitat abonada.

El Festival Revela-T no es fa responsable per cancel·lacions a causa d’emergències mèdiques. Recomanem contractar una assegurança de viatge.

En cas de la cancel·lació d’una activitat, el Festival Revela-T no es fa responsable del reemborsament de les despeses de viatge no reemborsables (com bitllets d’avió, de tren o les despeses d’allotjament).Si us plau, comprova la situació de l’activitat abans d’organitzar el teu viatge.

Desgraciadament, no hi pot haver excepcions a la nostra política de cancel·lació.