Bases i condicions

Convocatòria #RevelatxHarpo

En què consisteix?

El Festival de Fotografia Analògica Revela’THarpo Magazine ens hem unit per a preparar una exposició col·lectiva de la nova mirada analògica. Per a això, seleccionarem unes 30 fotografies, que s’exposaran en la pròxima edició del Festival Revela’T 2022.

Com participar

Obrirem la convocatòria el dia 3 de gener de 2022 i estarà activa fins al 27 de juny de 2022. Per a participar, només has de publicar en Instagram una fotografia amb l’etiqueta #revelatxharpo i que la seva temàtica estigui relacionada amb el lema del festival: Tempus Fugit. Pots publicar tantes fotografies com vulguis. Tingues en compte que hauràs de publicar la fotografia des d’un perfil d’Instagram públic perquè puguem veure-la correctament.

1a fase: de totes les fotos publicades, el Festival Revela’T farà una selecció setmanal de 10 fotografies i les publicarà en el seu compte d’Instagram.

2a fase: cada mes, de les 40 fotografies publicades en l’Instagram de Revela’T, Harpo Magazine triarà 10 fotografies i les publicarà en el seu web i Instagram. Aquí pots veure els primers finalistes.

Fase final: la selecció final de les fotografies participants en l’exposició i publicació, es farà a partir de les fotos publicades en la web de Harpo Magazine.

Qui pot participar

Persones menors de 35 anys, sense restriccions de nacionalitat o residència.

Fotografies Finalistes

Aquí pots veure les fotografies finalistes de la 2a fase.

X