QUÈ ÉS REVELA’T

Revela’T és un festival fotogràfic internacional que neix a Vilassar de Dalt, Barcelona, el 2013 i es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània. Pretén ser un punt de trobada pels aficionats a la fotografia i en especial pels aficionats de la fotografia analògica. 

Revela-T no vol renunciar a res, però advoca pels procediments fotogràfics que requereixen una mirada i un tempo més reposats, així com per compartir experiències, coneixements, i establir contacte i sinèrgies amb altres persones, institucions i projectes.

El lema d’aquest any és UNIVERSOS PROPIS, amb la intenció de mostrar treballs més personals i d’autor on cadascú pugui ensenyar el seu propi univers.  

 


Dates destacades

  • Les exposicions estaran obertes a partir del 18 de setembre fins al 12 d’octubre. 
  • El cap de setmana principal serà el segon, el dia 24, 25 i 26 de setembre, on es farà la inauguració oficial, la fira comercial, el market fotogràfic i activitats per a públic familiar. 
  • Entre aquests dos caps de setmana, hi haurà diverses activitats, xerrades, tallers i exposicions que anunciarem aviat. 
  • Tots els caps de setmana hi haurà activitats lúdiques paral·leles, gimcanes, photowalk, etc. 

 

Al Revela-T experimentarem, veurem i debatrem sobre fotografia, però sobretot la viurem i sentirem. Tot un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers, llocs d’exhibició i venda; comptarem amb figures rellevants a nivell nacional i internacional … i moltes altres sorpreses!

Revela-T vol reunir als somiadors, els inconformistes, els intrèpids, els incansables, els que no tenen por de provar i explorar camins diferents dels habituals.

Us esperem.