CurArte


Tino Soriano va prendre les primeres imatges de l’exposició a l’Institut Mental de Barcelona (1990) i el reportatge es tanca amb imatges relacionades amb la pandèmia de la Covid (2020). Durant quatre dècades ha fotografiat l’Univers de la Sanitat, donant prioritat al paper del personal sanitari, la relació amb els pacients i l’empatia, necessària per a la seva curació.

Són imatges espontànies obtingudes en una època que no hi havia més censura que els límits ètics del fotògraf en el seu desig de documentar un món al qual és difícil accedir com a reporter.

Tino Soriano

Banyoles

Tino Soriano és fotògraf i escriptor. Guardonat per la Unesco, posseeix el Lente de Plata Mexicano, cinc condecoracions Fotopres, Fotògraf Espanyol de l’Any Fujifilm, el World Press Photo, el Premi Piedad Isla, el Nacional de Comunicació per la Generalitat de Catalunya i la Societat Geogràfica Espanyola li va concedir el Premi Imatge per la seva trajectòria com a fotògraf i viatger.

És autor de llibres com “Els Secrets de la Fotografia de Viatges”, “Fotografia amb un somriure”, “BanyoleSpeculum”, “CurArte”, “Els colors i tu” o “Ajuda’m a mirar” (Llibre de Fotografia de l’Any 2020) i ha treballat per a la National Geographic Society des de 1997.

Col·legi d’arquitectes de Vic

Plaça del Bisbe Oliba, 2, 08500 Vic, Barcelona

938751800

HORARI

De dilluns a dijous de 9 a 13 hr i de 15 a 16 hr

Divendres de 9 a 14 hr

www.arquitectes.cat

comarquescentrals@coac.net