Ignoscentia


El projecte consta de dues parts: un llibre i un vídeo en el qual l’artista descriu i processa les seves pròpies experiències amb l’abús sexual infantil. És radicalment subjectiu, però aplicable globalment. Utilitza les imatges com a metàfores i per tant deixa espai a la pròpia interpretació.

Combina diferents mètodes com fotografia, vídeo, so, escriptura, disseny gràfic i múltiples capes de material, com velles fotografies familiars, imatges destruïdes, autoretrats i objectes trobats. És una revelació autoreflexiva però també serveix com a base identificativa.

Sina Niemeyer

Germany

 

És una artista visual d’Alemanya que resideix a Berlín. Té una llicenciatura en Fotoperiodisme i Fotografia Documental. El seu treball gira al voltant de la intimitat,
les relacions humanes i el feminisme. El 2018 va ser seleccionada com una de les debutants més prometedores de la fotografia alemanya.

El seu últim projecte premiat sobre l’abús sexual infantil s’ha exposat àmpliament a tot el món i s’ha publicat com a llibre amb Ceiba Editions.